Otur eller en förbannelse?

Okej så jag fick hem mina st. peter kors tights..you remember them? Det första som hände var att jag råkade gnugga händerna emot dem så byxorna färgade avsig och olyckligtvis kom min han på tapeten! Den andra saken var att när jag skulle dra upp tightsen vid ett annat tillfälle sprak sömnen framtill. Visst det gick att laga men började få mina funderingar kring dem. Sedan var jag till emelie igår vädret var kasst men gick att köra bra dit. När jag väl skulle hem blev det kaos, in på vår lilla byväg som inte var plogad! Totalt omöjligt att ta sig upp, körde inte åt helvete utan var klar nog att stanna och be efter hjälp...såhär mitt i natten 02:00!! Sitter och väntar på pappa som senare kommmer med traktorn. Vi gör ett försök att ta oss upp, bara på raksträcka...men det är alldeles för mycket snömodd! SÅ fick åka traktor hem och lämna min snövit (vitabil) där nere! Så nu är det bara att vänta på plogbilen innan man ska iväg igen (y) 
 
Så nu är frågan...vågar jag använda de igen? Otur eller en förbannelse? SATAN SATAN SATAN!
 
 

over the rainbow

I could see the sun rise upon the snowy mountains. Tears were falling from my cheeks, hours had gone, the waiting was painful. In someway life finds a way out. No hope..just sleep in. No sun for weeks but this day the sun glowed like god it self. Some where over the rainbow...there is were you are now.

In Bed

Så innan jag kilar i säng kunde jag inte låta bli att ta fram systemkameran och plåta en bild på mig! Inte helt boudoir så fick bli namnet på den som "In Bed". Seeya guys! :)
 

Merry xmas!

Då var det julafton! magen full med mat och lite finklädd är man!
 
Började dagen med ett ryggpass på gymmet, bara för att det är julafton betyder det inte att det är OK att vila ;) Kändes grymt skönt och maxade faktiskt! Tog 80 kg i marklyft! Yay! :) När jag kom hem blev det julgröt och sedan kalles jul på tv! Mysigt! Kvällen är till sitt slut och magen är så full som den kan bli! Tusen tackar för fina julklappar man fått! 
 
hahaa märkte nu att min stjärnlampa speglades i mina ögon! :D lite coolt!
 
 
 
 

Kim Kardashian?

Så idag försökte jag på mig att sminka mig som Kim! Otroligt svårt, tycker dock det vart ganska hårdsminkning på mig! Får öva lite mer, eller vad tycker ni?!
 
 
 
 

Biceps Mode!

Ohyeaaah! Nu börjar man känna att musklarna blir hårdare och fettet blir mindre! Sammanlagt sedan jag började gymma som var i hm...Juli har jag gått ner ungefär 5 kg, från och med nu idag  gjort 5 veckors diet! Och mer trimmad ska man bli! :)
Idag köttade syster och jag ben! Riktigt kul! Älskar bencurl (benspark) sååå bra pump man får upp i möskklerna!! 
 
btw! Tog 45 kg i bänk 4 rep 2 set förra veckan! Stolt! men det är inte vikten som egentligen betyder något utan det är perfektion, så man bygger snyggt ;). Det är du som ska kontrollera vikten inte vikten som ska kontrollera dig ;) Tänk på det innan ni kastar på massa vikt. Slutar ofta med skador, även långvariga. Läs på innan du börjar leka!

Jorden gick under idag...för mig

Denna dag har varit katastrof. Hur ska jag börja som?
 
Försovde mig först, sedan då jag väl kommer till jobbet ska jag upp för en 90 graders backe med min ynkliga lilla bil. På andra försöket gav jag upp men äsch, tredje gången gillt? Jaa inte kom jag upp för backen då inte såååå, backar försiktigt bakåt och näää då fastnar man i snödrivan. Sedan skulle chefen min försöka men jaa, han hamnade bara längre ner i dicket, typ med halva bilen! YAY Försenad till arbetet! Men vi drog upp bilen med en pickup och sen var vi på G. Vi bär iväg då med pickupen mot salsåker, kör kanske runt 40-50 i nedför backe där man egentligen kör typ 80 på sommaren. plötsligt kommer vi i smågupp och SVIWSS! Tappar helt kontroll över bilen, försöker få tillbaka minnen ifrån halkbanan då en röst säger "SLÄPP KOPPLINGEN" vi gilder fram sixsax och det blev nästan i slowmotion och det enda jag ser framför mig är el-stolpen, hur vi glider med sån fart mot den! FYFAAN vad rädd jag var...som tur var att jag körde den fart jag gjorde, ingen fara skedd utan vi behöll oss på vägen. Aldrig varit så där, moment, typ döden bara kommer!! Men det är inte slut än...då vi anländer hem har jag glömt min lunchpåse OCH i lunchpåsen fanns min smartshaker, BORTA JÄTTEKUL! Så nu är min underbara shake borta! :( 
 
Nu är ju dagen inte slut än! Ger er update om något mer olyckligt händer mig! 
 
 
R.I.P SmartShaker ♥

Lägenheten!

 Hos syrran då i hennes lägenhet, blir kvar här tills fredag! Superduber mys!! Avverkar Birsta imorgon, julklappar skall köpas!! Hoppas vi hittar alla klappar :o 

High Heels

Tack och lov för high heels! Finns det något vackrare skapelse än ett par 10 cm höga klackeskooor! Magnefika, gudomliga och helt fantastiskt! Det finns mycket facts about high heels, ett utav det som jag hört, läst bla bla om är att man tränar rumpan! Ibland funderar jag på undra om man skulle ta med sig klackarna på gymmet och spuata lite? Har faktiskt förut tränat i högklackat men då tränade jag på crosstrainern. lite lättare än löpbandet. Märkte att det tog faktiskt väldigt bra i rumpan! haha! Sägs att man tränar rumpan 25 % mer än normala skor! Anyway en annan positiv sak med de är att benen blir ju lååånga och man får mycket bättre hållning, helt ärligt så läste jag någonstans i en spalt att man intar en "parningsställning" Det låter sjukt werid men stämmer faktiskt eftersom rumpan "skjuts uppåt" Boomp! haha Så nu har ni fått en liten föreläsning i högklackat!
 
Finns nog ingen kille i världen som inte kan tycka att en tjej i högklackat är sexigt..turst me
 
 

Julmys med söt!

Ikväll blev det lite julmys med min bästis emelie! Så söta vi var då vi satt och smaskade i oss kakor och julgodis till Harry Potter! Har även kommit på min nyårs outfit! Sjukt glad att jag har emelie som smakråd! ;> Imorgon är det chestday följt utav mage! Tror jag lägger in lite cardio också, skadar aldrig med en löptur! :D
 
 
 
 

Believe In Yourself tights

Gah vill ha på mig dem hela tiden! Materialet känns som bikini. suuuuuuperskööööna! Ville visa dem hur de såg ut i dagljus. De skiftar i blå,svart och jaa brun? här ser de mest svartblå ut!
 

Godmorgon!

Eller ska jag säga God lunch? Vaknar nu för tiden halv 12 varje dag! Har ställt om kroppen heeeelt fel! Ska försöka iallafall klivia upp 11, sen nästa dag 10, lär bli lättare så! haha Idag blir det riktigt mördarpass på gymmet! Ben och axlar! Sen är ska emelie hit på "harrypotter/julmys" Vi ser 3dje harrypotter filmen och käkar massa bullar och godis! Bara för att det snart är jul tar jag ut min "ätardag" mitt i veckan. 
 
Gud vad jag tycker om djur nu! ahaha så söta

En sån vill jag ha! ^^

 

Lite workout music!

 
 
 
 
 
 
 

Progress 3-17 December

Så här är mina få se...16 dagars progress ifrån min förra ryggbild. Kul det här med att se skillnaden, det syns dock inte så himla mycket men lite smått har ändrats. Nu är man peppad och har 8 veckor kvar som kommer bli mycket tuffare än de här 4 veckorna som gått. Under själva Julveckan tar jag en "pause" ska försöka att hålla mig men ;)
 

JAAAAAAAAAAAAAAAA!

ÄNTLIGEN har jag fått hem mina tights och mössa från England! Sant peter kors tights och Higher consciouness Beanie (namnet på mössan tydligen). AHHH bägge är helt otroligt sköna och bra kvalite :o 
 
 
 
 
 
Svettig efter emelies och mitt ryggpass idag! 20 min cardio för att vi var så lata. Senare ikväll postar jag upp min ryggbild! :)

4 weeks done!

Japp 4 veckor gjorda av min diet, 8 veckor kvar då ;)! Ska fota imorgon efter mitt ryggpass! Ska bli spännande och se hur man utvecklats på de här veckorna!      
 
 
 
  
 
 

STOP

Jag kan inte sluta skratta...hahahaaa
 
 
 
 
 
 
För er som vill se hela klippet! hahahaaaa

hahaha så himla proper!

 

Ariel!

Alltid då jag börjar teckna ritar jag alltid ut "mitten" först. Började med huvudet och sedan arbetade jag mig ut och runt :> Kontuerna, steg för steg och skuggning sist! Här är min progress på Ariel!




 

tecknaaaat

 
Satt och ritade idag innan jag skulle åka iväg på gymmet! Vart ett rådjur!! Träningen gick as bra! :D Fick bra med pump...megapuuump! yeah ans thats how its done!

Juletid!

Det är väldigt mysig det här med snö! Idag kom det ju enormt! Min bil ser ut som en snöboll! Pga att den är vit ;) Lagade idag middag, kyckling pepprad med vit och svartpeppar och zuccini med rödlök till! Supergott och sunt!  Funderar även på att beställa hem lite proteinpulver ifrån fitnessguru (hazzelnöt och choklad) Måste ju kunna göra lite smått och gott ibland! :>  
 
Även lucia idag juh! Tänka sig att jag blev förut utvald till lucia i sexan. Så glad jag blev då! :') 
 
 

Protein Pancakes!

Såå Idag till middag blev det protein pancakes! Detta var det jag slängde ihop!
 
2st äggvitor 
1st helt ägg
1dl havregryn
ungefär 100 g Lätt kesella
2 msk rågskilt
1 nypa vaniljsocker (för att få lite smak)
1 nya salt
 
Rör allt samman och stek på lagom värme..vi vill inte bränna smeten! TA DA! Detta är en perfekt lunch men funkar även som middag (om man har lite stressigt som jag har ikv!). Det man även kan göra om man vill ha meeeeer protein är att hä i en skopa proteinpulver, smak väljer du själv men skulle nog rekomendera vanilj eller choklad :)
 
Något till pankakorna är sylt( låg kalori) Jordnötssmör (ytterst lite om du inte bulkar) creme fraise eller kvarg och varma hallon om du inte har låg kalori sylt! :>
 

Shopping!

var som sagt och shoppade i helgen! Tänkte fan måste införskaffa nya träningsskor! Kollade på Nike! Jadu de här skulle kostat 1500 kr men det blev 650 kr! 50% rabatt pga att de var "säsongskor" Alltså nya modeller skulle komma! Men vafaan tycker nyss de här kom :D Super nöjd iaf! bra dämpning! Gud så sköna skor!
 

Yay!

Kom igen nästan där!!! 
 
Jaa det är så jag försöker motivera mig själv...även att kolla och följa massvis med superfit tjejor på facebook, tumblr, fitnessbloggar...yeah you name them! Ibland sucktar jag såååå fruktansvärt efter en polarbröd macka med salamikorv och gruka på...jaa jag älskar dem...MEN i slut ändan så tänker jag wow I gonna get some woooork done! YEAH OH YEAH... "doing the dance" wop wop..Okej men så imorgon ska jag upp tidigt och jobbaaaaa! Göra klart presentationen och skicka iväg.swiiiissssss!! Sen ska jag göra Proteinpancakes till lunch! :D får se om jag lyckas!
 
ska nog göra sådana här till helgen! :D Yummy!
 
 

AH YEAH WORKOUT YEAH

 
 
 

Bum Day!

Yay! Idag är det rump workout som gäller, vi ska se till att spänna gluteus så mycket som möjligt! Övningarna vi kör idag är!
 
 Yay nu har jag suttit på rumpan hela dagen och jobbat! Dags för att få den i arbete oxå! ;)
 
 
 Cable Kick Back
20-25 reps - 4-5 sets
 
Att tänka på är att verkligen spänna rumpan och hålla ett lätt böjt knä, håll gärna i någonting så du förblir i samma position :)
 
 Bench Step-Up Dumbells
12-20 reps 4-5 sets
 
Att tänka på är att även här spääänna rumpan! När du stepar upp på bänken så ska hela foten vara uppe och kicka sedan med andra benet till höfthöjd med böjtknä. Dumbellsen låter du bara hänga som extra tyngd. 
 
The Bench Hip Raise
10-15 reps 4-5 sets
 
Lägg dig på en bänk så du har bra stöd för axlarna. Ta en vikt på ungefär 15 kg, beror på hur vältränad du är! Annars börja med 5kg och jobba dig uppåt! Lägg vikten på benen och ha benen särade ungefär axelbrett. Nu går du alltså nedåt och nästan touchar marken med rumpan. På vägen uppåt spänner du rumpan så mycket du kan upp till startläge. Tänk på att INTE svanka med ryggen! Viktigt! :)
 
Single Leg Press 
10-12 reps per ben (sänk vikten om du vill ha fler reps) 4-6 Sets
 
Placera foten ungefär i mitten på plattan och placera den andra foten böjt mot rumpan på golvet mot dig! Så pressa alltså upp och på slutet trycker du ifrån med hälen så hela baksidan sträcks ut och tårna tippar liksom utåt från plattan. Gör detta i ett tempo så att du får den där brännande känslan. Spänn rumpan!!!!
 
 
Squat med Dumbell 
8-10 Reps 3 Sets
 
Så vi ska använda oss av en dumbell (går även bra att göra i en smittmaskin) håll dumbellen tryggt på bröstet. Vi kommer stå väldigt brett med benen och tårna vinklade utåt. Gå ner till ungfär 90 grader och när du sedan går upp spänner du rumpan till start-position och trycker fram höften lite grann.(sker nästan automatiskt då man spänner gluteusen). Detta Kommer kännas lite av insidan men mycket i rumpan! Spänn spänn åter spänn! 
 
 
 Utfall med Kick Back
Vi kör med korridoren och det är lagom längd. Kom ihåg att få lite många reps på varje ben. 3 Set
 
Detta kommer nog bli en mördare! Vi ska alltså göra utfall med en kick-back! Gör en helt vanlig utfall, ganska djup, och då vi går upp igen kickar jag ut med det benet bakåt och spänner gluteusen, utgår sedan därifrån och gör ett utfall med det benet jag precis kickat bakåt med! Försök vara så fokuserad som möjligt eftersom det handlar mycket om balans i den här övningen. Ha även ett par dumbells i händerna för att maximera och göra det ännu jobbigare!!
 
 
 

New things!

Hälsosam all the way!
 
Fick hem mina saker idag!! En neon-blue smart-shake, swebars och min aminosyra Duramax! Helt ärligt Shakern är ju fantastisk, snygg och..smaaart, super bra att dricka ur helt enkelt, och aminosyran...den är så god så jag kan dricka den hela tiden, som saft ffs!! Mår helt fantastiskt! Träningsvärk och sund-kropp! Livet är bra underbart då man tränar!
 
Imorgon ska jag och syrran döda ASS, vi ska pumpa ur allt ur alla rumpmuskler vi har!! Nu ska butten växa! 
 
 
 
 

Julklapp mamma och pappa? (a)

Önska sig i Julklapp av mor och far? (A) Sjuuukt snygga ;( Om jag ser till att jobba lite kanske man kan införskaffa sig ett par ;) 
 
 
 
 
 
 

Första Julhälsningen!

Jaa första avdent har nu varit! Superduper mysigt! Dieten håller i sig! Det är lättare än jag trodde! Så jag skickar er en liten julhälsning! Butt butt butt!! God Jul! ♥
 
Thats right girls...keep squating :)

Haha

Undra om mina vänner kände såhär då vi gick i skolan! hahaha
 
 

Progress!!! 55 dagar

Lite har man åstakommit!! Denna bild togs för 55 dagar sedan. Jag har dietat i nu 2 veckors tid då min dietmat varit broccoli och kött! Lite resultat finns det :)
 
2012-10-17 Onsdag efter mitt axelpass
 
 
 
Idag alltså 2012-12-03 Efter mitt ryggpass
 
 
 
 

EDC

 
 
Jag ska faan åka! Har intalat mig det i 2-3 år nu! hahaha men av ska det fan bli!!!!

Brave

 
Såg brave idag med familjen! Popcorn och massor av gosaker hela dagen! :D Mummmmms! Vart liksom att fira första advent på ett mysigt sätt! Och snön har äntligen kommit, så skönt! Hoppas det ligger kvar, men inte skapar alldeles för mycket kaos ^^