Födelsedagskalaset!

Åh vilken underbar dag det varit! Hunnit med mycket!!
 
Åkte iväg till vallen och gymmade bröst med syrran och avslutade med cardio, as härligt! Sedan blev det bolaget där det blev en del :D skit kul vare!! hihi! Nu längtar jag tills helgen! Runt 2 kom älskligen och firade mig! Fick nya ecsada parfymen så doftar sååå sjuuukt gott plus hudlotionen! ♥ Senare på kvällen kom farmor och firades med min "Chocolate Lasagne cake" As god var den och sparade en liten bit jag ska ta imorgon! ^^ Fick jättefina presenter av mor och far och syrran :D AWWW love them :) 
 
Syrran tyckte även jag skulle byta diet till "Marabou" ;)

20 år !

Wop wooooop! Äntligen är man 20 år :D som man längtat! Spenderade hela dagen i sundsvall med emelie på ett pass på ironworks sedan sushi och birsta med massa shopping! Hittade en outfit till helgen...thank god for that! Stressig dag men avslutades helt fantastiskt med en present av emelie...bio!!! Jättemysigt och vi såg jack and the giant slayer! Sjukt nice film och i 3D såg vi den med! Imorgon blir det upp tidigt för ett pass på steelgym med syrran för att sedan inviga att jag får gå på bolaget :D Sen blire firande med familjen med tårta fram mot kvällen :) 
 

run

Name two things in your life you love the most...you thinking of it now right? The first thing that comes up in your mind can be your destiny. Should you follow it? Should you take the chance? People go on in there life and waste a lot of time on boring and unimportant things. We all say "am gonna live my life" but do we do it? I wonder sometime...why not be more spontanious? why not just take that though i was thinking and just go with the flow? Or is it to extreme? There is something in my life..a puzzel piece that is out there..waiting to be found...has it been right infront of me all the time? the road I past by everyday..is it there? Behind stones and woods? I wonder...will I find it..or..do I want to find it? 
 

PC MAC

Ja här sitter man med två datorer brevid sig och multitaskar med allt nätverk på PC och bild/arkiv matriel osv på Macen...NU gör jag kväll och kör igång avsnitt av mentalist för att tagga om inför morgondagens arbete! workworkwork! 
 

At The Office

HEJHEJ!
Sorry att jag varit så tyst nu några dagar men har haft fullt upp med jobbandet! Med ett sant nöje kan jag stolt säga att projektet jag är med i är nominerad till RegioStars 2014 The Awards for Innovative Projects!! Jätteroligt och sitter just nu i ett skype-möte och det är fulla rullar som gäller!! Var till frissan imorse och slingade håret! :) Jättenöjd med resultatet!! Nu känner jag mig fräääsch! :>
 
 

VM Rally 2013

Japp hamnade framför detta vid tven ikväll och gudarnas gud vilken crash! men tur att svensken och norsken klarade sig bra! Det är sjuuukt nice att kolla på och jävlar vad fort det går! Jag skulle då aldrig kunna jobba som detta..haha och ronia skulle nog inte funka som kartläsare heller efter vår lilla insident då vi skulle svänga in på sylos men svängde istället in vid dollar...det skiljer typ 50 meter mellan infarterna... Hejja hejja!!
 
 

I go Green!

Well Hello there!
 
Ska precis åka iväg på middag/ bowlning med mina cupcakes! ^^ Gör bara ett snabbt inlägg på hur jag ser ut! Testade grön ögonskugga! Mina ögon poppar som faan :D
 

Oh god..me in pink?

Så satt och swisha förbi onlineshop för kläd-företagen och såg denna...Helt ärligt why not? why not go PINK? jag är inte mycket för att vara den typiska stereotypen "Hej jag är tjej och älskar rosa!" Inte för att jag säger att alla gillar rosa hehe men poängen som till exempel Legally blonde tjejen. Nä, har faktiskt aldrig varit där men nu på sistone så WHY NOT kan köra en "grynet" och vara en stentuff brud och rocka en rosaklänning...eller vad tror ni? Garderoben är nästan alldeles för svart!! Too risky or is it the Perfect choice?
 
 
 
 
 

Har man inte en underbar syster?

Kommer hem efter tre dagar borta hos alex till ett snyggt och välstädat rum från golv till tak...Man får ju gåshud och det är extremt rörande! Hur kung syster har man inte? Hon är iallafall guldvärd ska ni veta och bra förebild har hon lyckats med helt klart! Checka in hennes blogg där hon skriver om teknik inom art! http://artworkbymw.blogg.se
 
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan se första avsnittet av hannibal serien! Hoppas den är bra! :)
 
 
 

Sushi + Ironworks = 1 år

WOOOOP! Idag är det 1 år sedan jag och alex gick ut offentligt på FB att vi blev tillsammans :D AWWWW gud så gulligt! Vi firade det med att testa sushi för första gången! Det var riktigt gott och jag kommer äta det fler gånger ;) Sedan drog vi på Ironworks och körde bröst! Väldigt nice gym och såååå fräscht det kändes där! Kommer träna där varje gång jag är i sundsvall :) Blev även en sväng in på media markt där jag tittade ut min älskling sony! ÅH vill haaa den NUUUUUUUUU! haha :) blev bjuden på sallad på sylos av älsklingen och nu ska man dra på steel gym och köra rehab-träning på mina axlar :) wish me luuuuck!
 

God Kväll!

Ännu en dag har gått förbi i mitt liv! Och dagarna kan inte bli bättre! Allt bara flyter på och bra mår man också! Ida blev det ett snyggt ryggpass med mark som avslut! Ökade 20 kg för varje gång och sista blev 80kg 3 reps! :) Kändes sjukt nice! Men förra gången orkade jag 4 reps :/ lite besviken menmen! IAF måste jag slå biffarnas biffbrud jennie som dragit 90kg! WRAAA så jävla stark! Blev en sväng på coop efter vårat sjuka megapass med avslut på roddmaskinen och 20min på löpbandet. Som sagt på köpte jag en ny återhämtningsdryck! Paulins Kokosvatten med smak av passionsfrukt och mango! Den var väldigt god och kändes uppfriskade :D Är nog perfekt såhär efter träning och som juice till frukosten! ^^
 
 
 

Tihihi

Haft myshelg med älsklingen här och jag hade som sagt köpt en överraskning till honom. Så när han sprang iväg till köket för att göra dip till chipsen så sätter jag mig på sängen med paketet i knäet och då han kommer in skinner hela han upp...the moment was priceless! I loved it..som jag längtat efter det! Och han fick en efterlängtad keps ( av bandet Suicide Silence) som han själv tänkt att köpa för jaa drygt ett halvår sen men jag hann före...mohaha ;) Jag passade också på att beställa mig ett par hotpants ifrån mitt favo metal-band whitechapel :) älskar dem!! 
 
sjukt grymma :) och mitt stencoola linne ifrån carlings! nu hoppas jag att satan sett mitt budskap och bränner bort allt snö så jag kan steka och bli brun som en bajskorv!! haha :) 
 
I dessa har jag squatat 100kg :D aha mäktigt right!

Smartphone?

Nu har jag kommit till ett stadium i livet då jag känner att jag måste hänga med framtiden...Det är snart dags att slänga min gamla sony ericsson knapptelefon i golvet förevigt för en uppgradering utav den nya Sony Xperia Z. Efter att kollat igenom reviews är jag ganska övertygad att den är perfekt för klumpiga lilla mig! Det enda som är kvar nu är ett fast jobb så håller tummarna till veckan om beslutet går igenom! :)
Jag är övertygad ;) Me= chocoholic!

Summer!!

Åh jag är så pepp att få gå bar bent i högklackat på sommaren men en exotic dress on! OCH taaaaaaannned! Enda sen i lördags då vi satt och drack drinkarna tänkte jag ba: nää nu vill jag faan ha sommar! VÄRME! 
 
Hittade dessa söta skor på Zalandoooo! Tihihi vill ha dem :> 
 
 
s
 

Days..days..and days

Tiden rullar inte sakta nu utan dagarna bara flyger iväg! Om jag summerar dagarna som gått har de varit underbara! Hade en fantastisk utekväll med vännerna i lördags, TROTS att man var ganska mycket på lyset! Men det var ju planerat, minns iallafall att jag hade kul och det är huvudsaken..eller hur!? :D Nu taggar man om till nästa utgång! Och måste söka som en tok efter en partyklänning!
Följde med älskling också till näsåker för att fortsätta på tattoo! Åh det är så kul att titta på...även fast det är många timmar man sitter så är det intressant och självklart inspirerande! Sedan ska jag hjälpa Mika (tatueraren) med en affish så man får PR och roligt på sammagång! ^^
 
Öhhhh Yumyummi på dessa drinkar! Ronia kan hon!!