ÖVERLYCKLIG!

ÅÅÅH Idag vart det vägning! haha Ställde mig på vågen och swiss! GUD jag väger 68.5 kg!! Har inte vägt så lite på väldigt länge :'D Helt otroligt! När jag startade vägde jag runt 75 kg så det ser ljust ut! Idag är det 7:e veckan! Bara 5 veckor kvar till "målet". Spännande :D
 
 
Nu har jag fått hem den! Dags att prova ikväll! :D
Haha till helgen blire att frossa! :>
 

Kommentarer
sofie säger:

gud vad bra gjort! två frågor, vad käkar du? och hur mycket tränar du? :D

Svar: Hej Sofie!! Tackar och bugar, så roligt att du frågar och kikar in på min blogg!
Jag går på vad man kallar "deff" alltså ett lågt kolhydrat-intag/ kalori-intag. Jag räknar dock inte kalorier utan går på ett hum eftersom det är första dieten jag gör! I regel är det bättre att äta fler mål om dagen istället för tre stora. Jag varierar frukosten med gröt eller fullkornsvälling. Alltid en stadig lunch som tex ägg, keso och broccoli. Middagen är tex, lax, kyckling, tonfisk, makrill, älgkött... ja proteiner! Till det brukar jag variera mellan broccoli, sallad, zuccini, aubergine etc.. alltså inge potatis, ris eller pasta! Jag försöker också undvika fett, eftersom det är nu under själva deffen man går ner i vikt och man vill förbränna så mycket som möjligt. Som mellanmål är det lätt kesella som gäller, eller keso då jag slänger i lite hallon & mango och ibland banan! Och ja.. jag belönar mig själv varje lördag genom en vad alla män kallar "ätardag". Man får i princip äta vad man vill...dock föredrar jag hellre cheatmeals! Då man bara äter en onyttig måltid (är bättre för oss kvinnor som har lättare att lägga på sig fett)! Det kan vara bra i början att ha en dag i veckan då man får "fuska" lite. Då är det lättare att hålla en strikt diet!

Tränar ungefär 5-6 ggr i veckan då jag har upplagt schema!
Måndag: rygg och cardio
Tisdag: axlar och glutes
Onsdag: Bröst, mage samt cardio
Torsdag: Armar och cardio ( kommer nu vecka 8 börja med ytterligare ett ryggpass för att bygga mer)
Fredag: Ben!

Under mina pass kör jag alltid explosivt och för det mesta tungt och nästan ingen vila. max 30 sec mellan varje set och övningar. Finns inget som är så skönt som att känna blodet pulsera till musklerna!

Jag tar dock inga tillskott atm, men proteinshakes eller aminosyror är väldigt bra för återhämtningen!


Keep follow! :)
Rebecka Westin

2013-01-17 | 19:30:03
Bloggadress: http://sofiestyrman.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback