Galen!

Haha hej god lunch!! 
Somnade i natt vid 5 tiden! Har eller rättare sagt är så himla nervös!! Mår illa och det suger bara i munnen typ haha kunde inte ens äta frukost! xD Nu vill jag skaka av allt sånt!! BLIR TOKIG! haha Men jag tror en promenad ner på isen kommer göra susen :) Så det blir ut i finvädret och ba må tills man ska åka och hämta ronia! More update later! ;)
 
åh granatäpple! Så himla gott :)

Peppad!

Åh vad man längtar som en tok! Vill ha lördag nuuuuuuuuu! Sitter och peppar med musik, fixat naglarna, ansiktsbastu/ ansiktsmask och sett Lets Dance! Nu är man redo för påskparty! haha! Packar lite grann nu så det mesta är klart för morgondagen. Outfit klart! Mamma som gjort, eller vad man ska säga "piffat upp" den ;) Visar er bilder efter utgången :) SKIT SNYGG! :D Jag blev jättenöjd :) Det enda som saknas nu är ett par strumpbyxor och nyrakade ben,haha! Hejhej!!
 
 
 
 

AHHHHHHHH

Nu har mina penslar ögonskugga och highlighter äntligen kommit! Lagom till utgången i helgen och allt! ^^ Cant wait to try them on!!!  Fick med prover ifrån DKNY på parfym och YSL läppstift! wiihooo! Just nu känner jag mig väldigt girly måste jag säga! Sov hos syrran i natt och igår körde vi ett benpass tsm, bak och framsida. Blev nytt PB i knäböj 90kg 2 reps! Yay! Nästa vecka ska jag testa 100kg :D hoppas det går vägen! och idag köpte jag 1 kg GODIS :D GUD vad jag längtat tills imorgon! mohaha!!
 


 

Back on track

Idag körde jag mitt första ryggpass på två veckor! Axeln kändes bra men blir nog att ligga lågt på axel-träningen...lätta vikter helt enkelt! Blev en sväng in på apoteket och införskaffade mig ett torrshampoo av Björn Axén :) nu är mitt hår alldeles svettigt så funkade ju relativt bra ändå! Blev även en hårspray ifrån samma märke :) Sist blev det ett besök på Colorama där jag köpte färg! Dags att färga några plagg till svart! yay! Hoppas det går att färga :( ett av plaggen är av polyester och det sägs vara svårt att färga sådant! men men! får hoppas på det bästa!
 

M.A.C

Hello Guys! 
 
Underbar dag det varit! Hunnit med relativt mycket, kändes som en såndär "jag har all tid i världen" dag haha! SÅÅ eftersom jag har fått sån finlön denna månad har jag skämt bort mig lite, men det var i stort behov av det också! Det blev lite grejor ifrån MAC! :) Eftersom de hade 10% på alla produkter fick man ju så lov att införskaffa sig! MAC är ju trost allt det bästa märket som finns på marknaden..enligt mig och många andra!
 
Well of to bed and watch som Snooki % Jwoww! :>
 
fluffy hair! Love it!
 
 
 
 
 

Red Velvet

Så här har ni resultatet på tårtan! :D Min dekoration på den blev ett minus, eftersom det var tänkt mer åt hållet vita rosor ;) Smaken var amaziiiinng! Jättegod måste jag säga! 
 

Happy Birthday Sis!

Idag är det inte vilken dag som helst utan min systers födelsedag! Var till sundsvall på lite shopping. Inhandlande äntligen en primer, från Estée Lauder :) finfint märke! Ny liquid eyeliner, high-lighter (som egentligen är en primer men funkar bättre som high-lighting! :> och lösögonfransar! Har preciiiis bakat klart syrrans födelsedagstårtan, och må jag säga så blev den snygg, men kanske inte riktigt som jag tänkt mig! Lägger upp en bild på den senare! :)
 
 

Obsession?

Nu förstår jag! Man blir beroende av att ha...snygga naglar! Haha nämen nu när jag börjat göra fransk manikyr tål jag inte då det blir en liiiiten flik bort riven, till exempel efter mitt gympass igår xD Fick göra om fyra naglar! Om jag hade en fin lön varje månad skulle jag lägga pengarna hos en riktig nagel-proffs! Känner faktiskt två stycken! En som heter Soorya som är en nära vän ungefär 2 år tillbaka, och Catja som är mamma till en av mina bästa vänner Ronia :) Hon är ny-examerad nagel-pro ;) och har sin egen nagel-studio i Ullånger! 
 
Bilder ifrån Salong C you Facebook-like sida..och här är hennes hemsida! 
 
http://www.salongcyou.se/
S
 
Hehe klar med vänster hand ;) Bara höger kvar!
 
omg! I want nice nalis too!
 

Tihihi! Ge mig påsk nu!

Idag har det varit sån perfect day! Mitt gympass var enoooormt kul och såå efterlängtad! En gubbe på gymmet kom fram till mig också och det visade sig vara en friidrott-tränare som trodde jag tävlande pga att jag hade ett väldigt kontrollerande träning/övningar osv! Han trodde att jag tävlade som spjut-kastare eller liknande! Haha lite festligt och charmigt! KUL och det gör ju en motiverad! 
 
Nu sitter jag och bombar Ronia (som gått bartender-skola) henne med förslag på vilka drinkar vi ska göra på Påsk! Blir iallafall min favodrink och det är mojito vanlig och en som bilden nedanför! San Fransisco också, en gammal klassiker ;)
 
 
 
 
 
 

Gymmet!

HALLÅ!!! 
 
ÄNTLIGEN! Jaa nu ska jag bege mig till gymmet! Har inte varit där på snart 2 veckor pga min onda axel, kan kunde inte ens lyfta tandborsten till munnen :( haha. Är lika svag i den och ont gör den fortfarande men det är sjukt mycket bättre än för en vecka sen! SÅ idag kan jag lasta på i knäböjen på axlarna för det ska nog gå! Som sagt så blir det ett helt benpass med både bakre och främre av benet! Ska bli roligt att komma tbx lite grann till gymmet då man bara hemma kunnat köra lite core och cardio -.- 
 
älskar min puffväst :D blir lite mer luftigt så här till våren än att hä på sig stor dunjackan som man svettas ihjäl i då man sätter sig i bilen XD

The Hunger Games

Precis sett klart The Hunger Games och måste säga att den var riktigt bra!! Väldigt hemsk film också kan man säga...dödade varandra liksom och folk tyckte det var underhållning :o Knasigt! Lite grann av vad som fanns i Rom för tusen år sedan...
 

Laxfilé!

 
Wow! Vilken lyxmiddag man blev bjuden på idag! :) Syster min kom hit och överraskade med stor finmiddag!! Helt fantastiskt och sjuuuukt gott var det :) 
 

Core!tr

Vaknat till lite grann nu och fått mat i magen! Nu blir det lite core-träning!
 
 

Godmorgon!

Gårdagen var en extremt roligkväll på eventet!! Mat, mingel och bio det kunde inte bli så mycket bättre. Nu taggar vi om och börjar planera inför nästa träff! Som sagt är det unga företagare och entreprenörer som ska bli inbjudna :) Hemskt bra tillfälle för dem att lära känna andra som är i precis samma sitts som dem! Om ni inte har gillat våran like-sida, tycker jag det är dags att göra det ;)
 
http://www.facebook.com/northernCREATIVEyouth2
 
Som avslutning på eventen blev det Oz the great and powerful, riktigt cool och bra film! :)

Lurad!

Hejhopp! Här har man gått i en vecka och längtat som en tok på dessa tights...när jag öppnar paketet ser jag att färgen jag ser är...jaaa almost black! :S Tycker detta är sjukt dåligt av företaget att ha bilder som inte ens stämmer överrens som i verkligheten...DOCK är det jättesköna byxor och jag kommer inte skicka tillbaka dem pga det. Visst fina byxor, men det var ju färgen på nätet jag föll för och inte den här färgen...Sjukt besviken på stadium och jag kommer skriva ett klagomål! Jag vet att färger inte stämmer helt till 100% överrens via datormaskinen men detta var ju lite väl...
 
 

Fransk Manikyr

Helluuu Biiiitsches!! 
Suttit och målat fransk manikyr ikv! Blev sjuuukt nöjd och man ser så mycker renare ut och jaa naglarna ser längre ut också ;) Bakade även maränger ikväll också! De blev supergoda! :D Nu ska jag sätta igång..jaa ni vet, THE MENTALIST! tihihi och tagga för en superdag imorgon kommer vara! 
 
Vårat event imorgon i det projektet jag jobbar i :) Jag som gjort affischen ;) duktig jag! 

Thrift Shop

 Haft den här låten på huvudet men kunde inte komma på vad den hette...nu äntligen hittade jag den x)
 
 

Birsta is a pure devil!

Men wazup homies! Går dagen var en jättebra dag trots att plånboken fick ett hål men det vare värt! Löning snart så jag klarar mig ;) Var som sagt till Birsta med Emelie och vi hittade på tok mycket fint! :) Jag hittade även en vitväska! :D Jag är såg glad för den var precis så jag ville ha den! Fick dessutom 10% på den för jag blev medlem (Accent) :) Ska försöka ta nån snygg bild på den idag ;) Men bjuder på en morgonbild jag knäppte imorse på min nya träningskeps och kimono! ÄNTLIGEN har jag en! :D Jag var faktiskt uppe 8 idag så ;)
 
fan vad jag längtat efter den här kepsen :]]

Men spänningen är ju enorm!

Okej så jag berättade ju för er igår om ett möte jag skulle på idag! Jag kan inte berätta vad det är...det står fortfarande osäkert om beslut osv! MEN om beslutet går igenom kan jag säga att jag kommer vara så ENORMT lycklig! Haha Det är så sjukt svårt att undan hålla för er men tyvärr! Jag sitter själv på liksom nålar eller jaa det kliar under fötterna och är så taggad! Lovar att så fort beslutet gått igenom kommer jag BREAK THE NEWS!
 
Jag försöker göra så korta inlägg som möjligt! Är själv en mer "blidbloggare" än att skriva noveller här..ingen sitter ju och läser mer än 3 rader text...inte jag iallafall ;) faan nu blev det ju typ 1,2....6 rader -.- aja ni får tycka det är tråkigt!...fan där blev det 7...
 
 
paradiset? Emelie och jag är enormt utomlands sugen -.-!

Yes!!

hahaha gud jag måste sluta lova att blogga ;) Dåligt med det! Tänk om man kunde få in tre super inlägg varje dag här! Jag måste ta tag i det här nu!! 
 
WELL ANYWAYS! Fick en bekräftelse ifrån stadium och mina gråa tights är påväg! Längtar så fruktansvärt mycket tills jag får squata i dem! GOSH! Och ännu en lyckligare nyhet är att fick ett samtal för ungefär en timme sedan ifrån en person jag kontaktat tidigare. Det hjälper faktiskt att göra sig hörd! Även om man inte får svar direkt så har man iallafall gjort sig hörd och visat vad man kan! PRECIS det gjorde jag och se vad som hände! Imorgon blir det Big Meeting! Har alltså en sådan uppbokad dag imorgon så jaa! haha hoppas jag hinner med mig själv! Hade tänkt boka in ett 3dje möte men inser att jag måste skjuta upp det till nästa vecka! Nu ska jag ta itur med att städa på mitt rum för att sedan tillbringa hela kvällen att jobba! :) Busy Busy Busy!
 
Äre inte mysigt med sådana här bilder? Tror jag tänker fortsätta posta sådana!

Snöstorm & Ont

Hej hallå!
 
Idag är det en sjukt jobbigt dag...min axel värk som började i förrgår har blivit mycket värre. Det känns som att den varit urled och nu hoppat tbx..en OND JÄVLA KÄNSLA..det gör t.o.m.ont nu när jag försöker skriva på tagnentbordet -.- ...sedan är det snöstorm och hade behövt vara i stan och jobba, men nu när det stormar så och min onda axel PLUS att det drivit snö så att det blivit vallar, vågar jag mig inte ut eftersom jag förmodligen inte kommer kunna hantera något om det skulle hända något..LITE invecklad dag! Ska iallafall försöka jobba hemifrån men we will seee...
 
detta skulle varit mysigt att vakna upp till idag!!

Jag har inte glömt!

Nej jag har inte glömt! Kan bara säga att jag har jobbat över 40 timmar denna helg! Så det har inte funnits mycket tid till att blogga!! TYVÄÄÄÄRR! Men nu fick jag en kvällslucka så!
 
Imorgon startar jag mitt nya mål! :D Som sagt har jag "bulkat" en vecka nu...allt ifrån kladdkaka till pizza! Mums i en vecka, men nu känner jag mig less och vill gå tbx till min 12 veckors "diet mat"! Mitt mål med denna är mer konditionspass och HIIT, High-intensity interval training. Mer Super Set övningar och höga reps! Detta ska bli kul!!! Och nu när våren är påväg är ju bara det motiverande! :) 
 
Om ni har några frågor så ställ gärna! Träning, matvanor etc! Jag vet inte allt men kan hjälpa dig till ett mål!
hahahhaha alltså den här är så jävla kung! XDD

Underbar dag!

En helt fantastisk dag med massvis av jobb! Tänkte att jag skulle försöka göra bara ett inlägg! har haft nonstop work från kl 10 imorse...brainstormning, stalker-sökning hahaha men även så jävla mycket kreativt!!! OCH kvällen är då fan inte slut än! Dags att börja jobba igen!! Får väl se om jag sitter uppe till 2 i natt! Chefen sa att lägga mig tidigt men vettefan om man ens vill det! WORK WORK WORK ON! ;)
 
high five lets work!

Gifs


TJABBA!

Fixat mig och snaaaart klar för en tur ner till ICA affären faktiskt för lite serious talk! Sedan är det möte med Nocry2 15:00 så blir ett jävla speed idag!! Avslutar med ett pass på gymmet med min söta emelie!! BYEBYE!
 
För att få volym på mitt korta hår är detta min metod jag börjat med! 

BJ recept!

Så här är receptet!! Jag orkade inte fota kakorna men de blev ju supergoda! Knapriga och chokladen smälter i munnen! :D
 

God eftermiddag!

Hej super folket!! Lyckades få ledigt hela veckan oturligtvis! Men men, det är positivt OCH negativt..ingen inkomst direkt :( Får nog vänta att beställa grejor ;) fan att man är sån shopaholic! Ikväll ska jag baka Ben & Jerrys Cookies! Deras egna recept har de lämnat ut..mohaha! Testade en liten sats förra veckan och de vart supergoda! :) Som sagt så chillar jag med cleanfooden denna vecka och börjar som sagt igen  nästa vecka på måndag :) Pappa gjorde tunnpankaka idag och den är ETT MÅSTE att äta, haha! Lägger upp receptet och hur mina kakor blev som senare ikväll! :>
 
Detta är sjukt motiverande!! HELL YEAH IM GONNA DO THAT! ;)

90 dagar

90 dagar, 12 veckor eller 3 månader...jaa det är vad jag gjort min deff "diet" på!!! Ätit "cleanfood" broccoli och massvis med proteiner! Idag var det min sista diet-dag och det känns enormt skönt att man kommit till mållinjen! Men...det roliga är att jag vill fortsätta i denna livsstil!! älskar ju fan maten som en GUD! hahha!! Muskler har jag byggt som faan har jag märkt! Tittade igenom bilder från förra året runt maj månad så ser jag hur slank jag var då! och NU!? wohooo! :D Fitness all the way!! MEN en sak jag är missnöjd med mig själv är att jag har varit dålig på magpassen!! jag tycker det är så tråkigt xD
 
Btw guuuud vad man har förändrats!!! Saknar mitt långahår enormt!! Men det växer som bara den! :D Så om 1 år är jag långhårig igen! ^^
 
Syns också att armarna inte hade nå muskler ;) haha