Shopping!!

Ååå vad jag älskar att shoppa! Stört kul ju! Det blev några klädesplagg och två väskor! En Kuvertväska och en STOOORväska! ^^ Handlade också grejer till företaget. Nya tecknings pennor, suddpennor, tryckark och en portfolio som jag ska ha designerna i!!! SUPER DAG! Avslutade med att käka skräpmat på Big Boy, det gillas.


Det är nog någonting med mig och munnar! hahhaa


ny t-shirt och tights! ^^



Snyggaste väskköpet  hittills! Kollat ut den ett tag så det var ett måste att köpa den! färgen är mörkblå!

Medaljongen kapitel 2.

Jag börjar tappa räkningen för varje natt. Denna gång var det en som jag raggat upp på baren. Hon stod och lutade sig över balkongräcket insvept i lakanet med håret utsläppt. Jag satte mig ner bredvid henne på en utfällbar stol. Jag kunde inte minnas hennes namn, kändes ganska skamligt på något vis. Jag öppnade munnen för att säga men blev avbruten. Du är inte så mycket för att hålla dig för en va? det syns ganska väl. Hon plockade upp en sten som låg på räcket och kastade den ut mot havet. Jag har ett möte i stan med några från jobbet. Hon sneglade på mig, som om hon väntade på ett svar. Jag la armarna i kors över bröstet och lutade mig bakåt. Har jag något att säga till om? jag små log och reste mig upp för att gå ner och hämta brädan. Du, sa hon, namnet har väl ingen betydelse för dig, inte sant? Hon försvann in i huset och plockade ihop hennes saker och gick emot sin bil. Doig, min polare kollade på mig med en undrande blick.
Vad var det med bruden? frågade Doig. Jag småskrattade och gick ner till garaget. Han halv sprang efter mig med munnen full av prat och frågor. Det ända som susade i mitt huvud var tjejen. Doig klappade till mig på huvudet där jag stod i garaget och filosoferade bort. Ey!? Jag snackar med dig? Vad är det med dig idag? Äsch, svarade jag, bara en virrig tjej som inte uppskattar en Casanova.
Vi gick ner emot stranden med brädan under armen. Vågorna var inte direkt imponerade idag utan det var ganska lugnt. Doig tog ett stadigt tag i brädan och började paddla sig ut bland vågorna med mig där efter. Jag paddlade med solen i mitt ansikte, det var den bästa känslan man kunde få ute på vattnet. Vågen var lugn och jag kunde lätt styra brädan över den. Doig tappade kontrollen och störtade rakt ner i vattnet med ett plask. Trodde att han var en fläckfri surfare, men jag hade totalt fel.


30 Juli, en fredag inte sant? ;)

Nu sitter jag på lunch och ska strax åter gå till jobbet (Y) höhö, as kul. Ikväll kommer andra delen av Medaljonen ut. Längtar ni? Hoppas det iaf! Novellen kommer att publiceras efter 00:00 så ni får hålla koll till klockan 01:00! ;)

Aborginal art 03

Såå nu har ännu en till från "Aborginal art" kollektionen kommit ut! Tycker den blev väldigt lyckad! Färglägger den sedan! :)


denna bild är skyddad av copyright (upphovsrättlagen) Den får ej användas!

trööööööööööööööööööött

omg..shit vad slut jag är från dagens match. Vi mötte serieledarna MG83 som av dålig stil inte kunde flytta matchen för att vi hade få med folk. Men vi gav allt!! Hade några gamla spelare med i truppen och även några från yngrelaget med för att få ihop till ett lag! Vi sprang och vi kämpade men det räckte inte till, vi förlorade tråkigt nog men aja, vi tar igen mot BK80 till helgen! Då blir det KÖTTA!


tagen på flogsta då vi hade träning, jag var förkyld så var fotograf ist!

WAYFARES!

Ååå äntligen är de mina!!!!! Har tjuvlånat mammas wayfares flera gånger men nu äntligen har jag fått köpt de! Fick de för 500:- och det är ju äkta sedan 80talet med Bausch & Lomb glas USA. Egentligen går de på 1500:- men icke när man handlar från mami (A)


Mina mina MINA!!!


Så då är de på! Sjuuuuukt snygga!

Insperation, svartvit

Längtar till hösten!! Då får man äntligen plåta i studio! Har några modeller klara som ställer upp, as kul! Detta är insperationsbilderna till olika poser jag söker efter då.












Kawasaki hemma!!!!

Åååå äntligen har jag fått hem ett par nya kawasaki skor!!! Har längtat efter dem så mycket! Beställde de hos Brandos.se, as bra sajt där man får gratis frakt! :D wiihiii.
Idag har det regnat och regnat! Blöt har man också blivit eftersom man jobbade...utomhus...städade osv. På kvällen blev det till kusinerna och nu sitter man här! Hoppas alla har läst början på min novell och tyckt till! Jag skriver som ni såg ur en killes perspektiv! As roligt! :D


HAPPY???!!!!


så nu är de på!


hahhaa en 10årig busunge?

Fredags novell i några delar!

Hej! Nu börjar jag publicera en novell i några delar varje Fredags natt. Här är första kapitlet.


Solen sken in på de genomskinliga gardinerna som skiftade i krämvita färger. Strålarna träffade hennes solblektahår som föllit ner över ansiktet. Hennes andetag var så mjuka och kinderna var alldeles rosiga så man kunde inte låta bli att betrakta henne. Jag smekte hennes kind ömt så att hon vaknade upp ur drömmarna. Hon tittade på mig med en sådan oskyldigblick och gav mig ett leende. Jag kände hur hela mitt ansikte log och hur mina kinder började blomma upp. Hon fnissade till och gav mig en lätt puss på kinden och sedan kröp hon upp ur sängen med lakanet släppandes ut på balkongen.
Prismakulan som stod i fönstret avspeglade regnbågens alla färger och jag kunde skymta en blick bland prismans strålar. Jag vred mig i sängen och tillsist klev jag upp och satte mig på sängkanten. Under mina fötter kände jag golvet värma mig från tå till top, hur horisonten började bilda olika skepnader vid havets ende. Just när jag steg upp och gick mot badrummet hörde jag en bil stanna utanför. Jag gick emot köksfönstret och tittade ut där jag såg en av mina polare kliva ut ur sin Jeep med brädan under armen. Han hojtade till och skrek - Är du redo för ett morgondopp? Jag skakade på huvudet, skrattandes och svarade - Du är ju helt vansinig! jag gör mig redo.
Jag gick tillbaks till badrummet, tvättade mig och tittade upp mot min spegelbild. Håret hade vuxigt ganska mycket och topparna var lockiga med ljusa slingor som rördes samman med de mörka. Skägget hade börjat växa ut igen fast att jag rakade mig för två dagar sen. Att det ska vara så jobbigt att hålla på att raka anskitet stup i kvarten. Vet att tjejerna klagar på ömmaläppar men det finns nog inget mer dem kan klaga över. Jag lämnade badrummet och krev ut på balkongen där tjejen jag spenderat natten med stod.

(copyright, detta är skyddat av upphovsrättlagen)

CV!!

Här sitter jag vid datorn och kämpar att skriva ett CV till min praktikplats! Det är faktiskt ganska svårt att skriva ett CV, men när man väl har startat är det ganska lätt..eller jaa,haha.
Idag har jag varit in till kramfors och handlat lite böcker! Det blev Nora Roberts - Tiden Tillsammans, Robert James Waller - Broarna i Madison County och J.M Coetzee - Onåd! Alla tre böckerna verkar otroligt bra! Just nu håller jag på med På spaning med Bridget Jones. Mycket bra, hoppas jag läser ut den snart. Brukar ta väldigt lång tid på mig att läsa!


Tatuerar karriär?

Kan jag bli den nästa Kat von D? haha, Har ju konstnärskillsen i blodet så why not? Syster min är gryyyymt duktig på fine art! checka hennes teckningsblogg och se henne fina mästerverk! Jag håller mig mer till "Looneytoon" stilen jah! Klarar inte av att rita i lager osv! Tar ju evigheter! Jag vill ha klart mitt på direkten! ;) haha


Fjäril i bläck


Från den nyaste kollektionen "Aborginal art" FunkeyWess.


Mundesign kollektionen från Funkey Wess

Estocolmo here I come!

YES!! Tror ni att det blev ett ja? JAJAMEN att det blev! Den 16 Augusti drar jag väg ner till stockholm med tjejerna! Kommer ju lätt bli as kul! Hihi! Nu måste jag springa till Frida och boka bussbiljett! CIAO!


Bild lånad av: www.flickr.com/photos/olaa/2277754642/

Surfa i sverige?

Hej!
Måste berätta att förra veckan var jag och syster ut till Farmor och hälsade på våra små kusiner Tilda och August. Vi åkte båt till en fin badplats "storsandviken" Jättegrunt så perfekt för mindre och även vuxna, hehe. Vi hade en gammal vindsurfingbräda som vi fäste i båten och åkte "wakeboard" efter! haha det var jättekul!
Det bjöds även på en jättefin solnedgång och sedan blev det jordgubbar med mjölk! mums!


Syster Mickan och kusin Tilda!

August hittade en död fisk! Sedan kastade han den mot oss! HUA,haha


Solnedgång i Fjärdbotten


Fin kväll!

Dagens kväll var lyckad! Emelie bjöd på tårta och vi snackat om allt ifrån A-Ö haha. Funderar på att följa med de två nissarna till stockholm den 16 aug. Nu är det bara upptill mamma och pappa om dem går med på det (håll tummarna för mig!)
Efter tårtkalaset stack vi upp till soffan och tittade  på halva "Hangover" och sedan såg vi "Farsan". Två superroliga filmer som är lätt värd många skratt!
Imorgon blir det upp tidigt! Tillbaka till jobbet, vi hörs!


Tårta!


Frida och en halv jag, haha

Färdig för kalas!

Idag den 20 Juli fyller min vän Emelie 17 år så ska ner till henne och äta tårta med Frida! Whii Grattis Emelie!


Emelie från trendshowen i våras.

God morgon!

Haha, jaa jag vet att klockan är 15:00 men jag kan inte hjälpa mig att ta en rejäl sovmorgon då jag har ledigt! Men jag vet att ikväll blir det svårt att somna, har iallafall nu en påtok konstig huvudvärk.
Föresten jag måste berätta en jättetragiskt händelse igår! Jag sitter vid datron (klockan var runt 1) också hör jag hur det knastrar bakom mig och sen ba PANG! Då har en av mina gitarrsträngar gått av!! :( Jag som tänkte spela...men aja får väl köpa en ny! Nu ska jag kila ner till frukostbordet och skrapa ihop något gått, vi hörs!


Från Jesusrock festivalen i kramfors, superkul!

Mundesign - Cuba

Premiär dagen för en ny klar design! Denna är beställd av Lisandra, min kubanska vän från jobbet! Nedanför kan ni se hennes reaktion på Facebook! hihi ^^




sånt här blir man ju spralligt glad av!!!!


Showtime

Så där ja! Då är bilderna redigerade och klara! Tycker ni om de? Lite så där sommarkänsla eller hur? Headern fixar jag nog till veckan.
Imorgon blir det jobb jobb! Sen på kvällen ska jag gå som kontrollant på Bilbingo! -.- gosh, vi hörs imorgon, sweet dreams!


modell: Mikaela Westin foto: Jag copyright


modell: Mikaela Westin foto: Jag copyright


modell: Mikaela Westin foto: Jag copyright



Plåtning på G!

Strax drar jag på plåtning! Min modell är såklart min käraste syster som alltid ställer upp. Denna gång blir det plåtning till en ny header till hennes blogg! Hoppas jag får till några bra!


Så här ser den ut nu, plåtades i vintras 09 i fotostudion

Välkommen till min nya blogg!


Välkommen!

Bloggade förut på Fotokalaset, FunkeyWess och Mangoyet men nu är det ihopslaget till AUSSIEWESS! I denna blogg finner ni allt ifrån mina fotoverk till egna designade tröjor. De designade tröjorna kommer man kunna beställa till hösten 2010! Hoppas jag stannar för evigt på denna! Tänker satsa hårt nu! Om det är något ni undrar över fyll gärna i er epost adress då ni kommenterar så jag kan besvara frågor ni har :)

 

Summerbreeze modell: jag