It's ture ^^


Taggad inför sommarcaféet!

Jag är påtok taggad inför sommarcaféet jag ska ha här i min hembygd! :D

Var på möte i söndags med Maria, min kompajon, och prislistan är färdig och evenemang förslagen är klara! Första är spikad och det är  Våffeldagen söndagen den 10e Juli, varmt välkomna! Det ska komma cyklister ifrån Härnösandscykelförening så det kommer vara folk på plats! Först till kvarn! ^^ det kommer även finnas fikabröd för de som vill unna sig något hembakat och sött.

Några av nedanstående kommer finnas på lördagar^^


I...


Britney Spears

yesman, joo en gång i tiden var hon min största idol! Jag klädde mig som hon! åh ! Men hon är en stark kvinna och jaa fortfarande kanske min idol! Iaf hennes låtar är så sjukt tjejiga så! jaa hedrar henne idag och kör lite spears låtar ikväll! ;)

och...kvinnan är snygg?


he makes me smile


BeautifulCafé i Höga Kusten/ Nora/ Hembygsgård!

Ny dag, nya möjligheter öppnar upp!

Idag har det varit en liten händelserik dag! Har tagit cykeln från Nora till Nordvik sen jag var på möte om det blivande sommarcaféet på Nora hembygsgård! Jag träffade min kompanjon Maria som ska bli så kul att jobba med i sommar! Hon är verkligen en arbetsvillig person! Precis som jag! Vi har disskuterat hur vi ska lägga upp allt osv! Har dessutom tänkt ha det som projektarbete! Vet inte riktigt hur jag ska sätta ihop allt så att det utgår från mitt program (inriktning foto). En utställning kanske? Får se, får se! Nu ska jag lägga upp budget :D ska bli as kul!

Öppettider: 11-17 Ons-Sön :)
Vi öppnar sommarcaféet två veckor efter midsommar och har sedan öppet ända in Augusti :)!

Här är länken till våran Nora Sommarcafé blogg! http://norasommarcafe.blogg.se


Noras Hembygdsgård för ett bra tag seden! En aning "uppdatering" är gjord sen den här bilden togs ;)

Es la fiesta hoy!

Ikväll äre den efterlängtade statsfesten! Håller på att fixa mig nu och JA har äntligen valt kvällens outfit! Solen tittar fram och det ser ut att bli en lovley kväll.


Ballerina flickan


Flickan utan skor men dansade ändå barfota i solnedgången...passionerat och harmoniskt..

Regnigt ute

happ segt...regn regn..dock är det ju mysigt med regn! Läsa en bra bok eller rent ut se en romantisk film ^^

Ska tipsa er om två filmer som är grymt mysiga att se under sommaren en regning dag :D!Bedtime


Sista lektionen :)

Idag beger jag mig ner på cyklen till torrom för senare buss in till kfors där jag kör min sista körlektion! Siktar på att ta körkortet i slutet på Juli, får se om jag lyckas ^^

Eftersom jag inte har något sommarjobb funderar jag på en liten ide! Kommer ha sommarplåtningar/poträtt osv allt möjligt! Är öppen för förslag :)


?

I dont want to have my eyes with tears...I want to be perfect but I cant

Sommarlov

Jaa då var det officiellt sommarlovdå! Började första dagen med regn och blåst! Ingen bra start ;) Sitter iallafall inomhus och tecknar på bilden här nedanför! Började 12 igår natt så inte hunnit så mycket :) Ikväll ska jag på möte om det blivande sommarcafeét i Järnsta. Hittade en kompanjon som var intresserad att hjälpa mig! topptoppen! får se hur det ser ut i kväll! :D


Använder mig av referensbilden "Scorpion rising" av Brian Viveros


The God

Blake Livley
Min förebild och stilikon! WOP så vacker kvinna :')
Detta är ifrån Time 100 galan

Like a mermaid

Student

Wopwop fest i hela huset! nää ärligt talat hatade jag spelningen i förrgår! alltså musikmixen för kvällen...tycker det var inge vidare! Tråkig musik för det var samma dunka dunka hela tiden! Och låtvalen gick inte ihop heller för den delen! Nää time for utekväll hemma eller i övik nu är jag less på gladan ^^ vill ha nytt folk och större lokaler! vill även kunna prata när man vistas i lokalen!

Anyway my dear readers! Vill berätta att jag uppvaktade min kära kusin Niklas som tog studenten förrgår! Det blev lite bilder ifrån hela karusellen! Här kommer de:>


Fiesta

Nyss kommit hem ifrån en utekväll i Kramfors...ärligt talat var det inte bästa utgången! Dock träffade man roligt folk osv men kändes som det inte räckte till! Var nog liiiiite opepp! Får tagga om till statsfesten istället! pengar är det stor efterfråga på just nu! :o börjar krisa lite! Vet inte om jag har råd att gå ut på den :o får se, får se!

Här kommer iallafall nå bilder innan utgången ^^AC. Brotherhood

I want so badly (A)