Oh I am in love

You are the one who makes me smile evertime. Wakning up with you by my side is something I cant describe. Just that smile you give me, holdning me tight like you never gonna let go makes me feel so safe and secured. When you grab my hand it feels right. I am in love with you.

Fredag :>

Fredag! Äntligen! blir till att grilla ikväll :)
grillning ifrån sommaren 2010 :') saknar den grillningen, emina, tjernlund, emma,leo och jag :)

Late night..again

Oj klockan är mycket och jag har inte hunnit i säng än -.- Men kvällens träningspass var väldigt skönt! Svettigt och motiverad blir man med daglig träning! :) Regnat har det gjort också hela kvällen, men samtidigt är det så ju mysigt!
Imorgon blir det skola sen ska jag iväg till min kära pojkvän♥ Ser ut som vi ska till en vän och grilla med några. Lät kul så får se hur det blir!
Nu städa upp lite och packa sen sova och tagga för ett benpass på gymmet! :)
Mamma bakade kolakakor och kladdkaka idag -.- tog en kaka å en über liten bit av kladdkakan! UNDERBART men det har jag förbränt bort ;) över 700kalorier på crosstrainern! Yippi!

Be proud of daily accomplishments

Tjena!
Träningen börjar gå framåt, lite små förändringar börjar synas och det känns enormt skönt och jättekul! Körde biceps med Emma idag och hon visade några grymma sköna övningar, pressade lite bänk (30kg) men vafaan ska inte bli amazonkvinna direkt så ;)
Kör igång med ett skönt pass på crosstrainern innan det är dags att lägga mig! och självklart blir det jersey shore till ;)

Photo

Juvlig morgon med en fruktansvärd träningsvärk så jag knappt kan gå! Idag har jag foto och försöker förbereda mig inför min plåtning med min granne Diana. Har tänkt ett svartvit bild med ljussättning uppifrån, antigen från sidan i profil eller rakt fram ifrån. Temat är "mina drömmar" och bilden kommer ställas ut på konsthallen i Kramfors. Hoppas att går som det ska, har mycket att göra at the moment men ska väl försöka lösa det på något sätt.
LUNCH NU! tänk om skolans mat kunde vara lika bra som hotellmat

Spännis, Jag?

Gooooden kvällen kära läsare!
Med en enorm träningsverk känner jag mig taggad för ett pass på Crosstrainern. Den ser så ledsen ut bredvid mig så måste fan köra ett pass :) Drar väl igång ett avsnitt av Jearsy Shore, lätt bästa reality serien ever!
adorable, celebrity, cute, famous, funny
Snooki så jävla skön!

In rooms


Utmattad!

Tjena!
Igår var jag på gymmet och dödade ben och idag körde jag triceps och mage! JAG ÄR TRÖTT... men det känns enormt skönt och bra! Körde intervaller bägge dagarna så väldigt trött är jag. At the moment sitter jag i skype och lyssnar på Boris workshop om website. Svårt dock att hänga med p.g.a att jag sitter på skolan så väldigt livligt runt omkring :/
Boris under presentationer i Haparanda

Fantastiskt!

Vilka underbara vänner och familj jag har! Vad skulle jag gjort utan er mina små hjärtegull? Ni värmer ju mitt hjärta tusen gånger om.
Imorse i renöverraskning kom Mischa, Enja och Emma in i klassrummet sjungades "Ja må hon leva" med tårta med ljus i. Kan säga att jag fick rysningar. Vilka omtänksamma kompisar man har, helt ofattbart vad mycket de är där för en.
På kvällen blev det mammas goda gräddtårta med hallon på också massa gofika till. Fick jättefina presenter så man blir tårögd! Gud så bortskämd man är!
Älskar er mina soulmates :')
Min outfit på 50dagars(batman), det var black and white tema så vi medier "kryddade" upp temat en aning ;)

Birthday

Idag är det min födelsedag! Yippi! Ska fira den med mina söta vänner och familjen med gräddtårta, får faktiskt lyxa till det lite med nå "fetsnåla" bakelser ikväll ;)
Fina delikatesser på workshopen i Haparanda med NoCry2

Chocolate

I love sweets and you can do nothing about it

I am longing for you

You make me go so crazy! Its insane how much I miss you even if we see each other everyday. When you hold me so tight that i can feel our heartbeat pounding together. I wish these miles wouldnt be so much...I want to sleep next to you every night...oh you make me feel so alive and loved♥