Min dröm!

Allt handlar om inspiration i mitt liv!
 
Jag har bestämt mig och är påväg att bli egen företagare...arbetsförmedlingen på torsdag i hoppet om ett möte så jag äntligen kan börja på min dröm! Denna kväll har jag spenderat framför pappersarbete. Avtal, siffror allt! Det är dags! Summan är bestämd från min synvinkel..nu är det bara att vänta på en bekräftelse som kan godkänna mitt beslut! Jag är redo!
 

I have been robbed!

Jo precis! Bestulen på mina egna pengar har jag gjort! Har köpt allt jag behövde och det vart en jävla massa grejor! Mina tre bästa köp var ett par vinröda convers, 2 TB externhårddisk och en efterlängtad svart skinnjacka! Jag är så nöjd som man kan bli! Även införskaffat mig en "pump" moroccanoil på 100 ml, så nu räcker det ett bra tag till! Fixat en outfit tills helgen då det blir fiesta! Imorgon blir det till att tvätta bilen, gå på ett möte och eventuella framtida mystiska saker! OCH arbetsförmedligen! Dit vi alla måste nån gång i livet till.
 
 
 

Gym

Det är så härligt att döda muskler! Verkligen ta i från tå till topp och growla ut! haha.. Idag blev det ett bra pass biceps och triceps! Kan knappt lyfta upp min powerade-flaska till munnen! Imorgon blir det Birsta för att små shoppa lite! Bl.a en externhårddisk skall kollas på! 
 
 
Veckans Citat: Lyckan är när min familj skrattar. Emma Poland 8 år
 

What if

"Om jag fick önska mig något skulle jag vilja vara en cupcake med blåbär i"
 
 
 
 

Bortskämd?

Vi skriker, gnäller, tjurar och surar för minsta lilla ting...Jag fick en wake-up call...Allt kretsar inte alltid runt omkring en. Vi måste ta hänsyn till vår omgivning, visst låter det logiskt? Men i hettans strid förglömmer vi allt som har med att handla om sympati eller ödmjukhet. Jag vet inte riktigt varför vi blir så vrånga, är vi vad man kallar bortskämd? Eller behöver vi bara det där extra leendet ibland eller få höra de där meningsfulla orden, om och om igen? Vår brist är inget som kan göras åt, det enda är att vi måste själva inse att det finns en gräns. En stopskylt där orden blir moln som svävar runt tysta och lätta.
 

Sometimes we just need to hear it again

 
 
 
 
 
 
 
 

Bane (Y)

 
 
Vilken träningsvärk jag har i benen...men otrolig skön känsla! Dagen har som sagt rullat på som vanligt, en aning lugnare än tidigare dagar. Tror nog det enda jag och mischa pratade om idag på jobbet var Banes röst ifrån nya filmen utav Batman. Vi har citaterat honom hela dagen i så många olika sammanhang! Sjukt roligt och töntigt :D
Idag är det 4 månader med Alexander. Vilken känsla att ha en sån underbar pojkvän♥ 
 
 
 

Tänk

Vi kvinnor, om jag drar alla över en kam...tänker funderar och grubblar ofta om allt mellan himmel och jord. Är det bara vi som står där bakom duschdraperiet glor ut i tomma intet och pratar tyst för oss själva...i egen tanke? Ibland är saker och ting viktigare än andra. Något som egentligen inte betyder något kanske men ändå är något vi vill liksom få fram ett svar på. Känslor är svåra ibland att uttrycka på rätt sätt. Inte misstolkas vilket i vissa fall händer. Som person är jag flumig och kan virra till saker riktigt ordentligt så att jag bara får ur mig tillslut ett "Mm, precis" för att få ett slut på mitt lidande att få fram det komplicerade jag ville säga. Det slutar ju dock att jag måste förklara om allt igen, men med ett leende på läpparna löser sig det alltid. Jag måste också fråga, har ni någonsin fått den dära känslan när man känner sig sådär otroligt kär i ett förhållande? Man bara står där och ser ur fånig ut, alldeles tyst och små ler till ens partner...medans partnern inte förstår någonting...och det slutar med "vad"? och vi svarar "inget" och blygsamt ler och tittar bort eller fortsätter med det man höll på med. Jag vet inte riktigt men jag gillar verkligen den känslan...allt känns så fullkomligt bra..en liten pirrig känsla rusar igenom en och ens hjärta slår det där lilla extra slaget.
 
 

Moroccanoil ger fantastiskt resultat!

Sexig vill vi känna oss ofta right? En utekväll, en dag på stan/stranden eller t.o.m när vi vaknar upp utan smink och allt! Helt naken!  Som sagt har jag nyfrisyr och jag älskar den! Luftig, vild och busig! Känner mig otroligt sexig i den (inte för att skryta men så är fallet)! Ett tips jag kan ge till er är att efter ni tagit en dusch massera in lite moroccanoil i det blöta håret. Det jag märkte var att håret kändes mer färsch och det blev otroligt mjukt! OCH det luktar underbart! Men på tal om sexigt...eftersom jag är väldigt intresserad av boudoir har jag funderat själv på att beställa en bustier i svart! Äger redan en vit som jag gav sin premiär på min student framför 100tals personer! Dock bar jag shorts och kavaj så var inte fullkomligt naken! Priset på plagget kommer svida lite i plånboken, men helt klart värt!
 
 
 
Sexig ska man vara... men inte bara i sovrummet..
 

Färgat och klippt!

Äntligen klippt mig! Det var otroligt mycket kortare precis som tänkt! Pia min frisör föreslog en ljusare nyans än den jag tänkt eftersom det skulle bli alldeles för mörkt, pga att man e lite blek i fejjan...dåligt med sol ;) Iallafall så här vart resultatet! :D
 
 
 
Här är för och efter bild! :D