Tattooartist

Sitter på tatueringsstudio i näsåker:) alexander har börjat på sin sleeve! Det är verkligen facinerande att se! Inspiration!

One missing puzzelbite

Haft en underbar helg! Umgåtts med min kompis Emelie och varit med Alexander. Allt är väldigt bra atm men på något vis saknas det en pusselbit... Jag blir så frustrerad, har jag inte ansträngt mig enought liksom? Känns som att jag håller på att förlora min allra närmaste vän...please..ansträng dig.
 
 
like what I am going to do? done enough?

WAWOM

Åh emelie kommer till mig idag! :D Vi ska mötas först för ett träningspass på gymmet sen blir det coop! Ska faktiskt köpa mig lite onyttigt! Men nu ska jag sätta igång och städa upp! Så det är fiiint!
 
EMELIE KOMMER HIT! WAAAWOOM!
 
Ska köpa något som kallas Halvah! Det är som en dessert men ser ut som ost! As gott men lite speciellt! :)

YEA

Duschad och fräsch från ett superpump pass armar! Nu blir det jobb igen! och sen avslutar jag med några grymma jersey shore avsnitt!
 
 

NoCry2

waazup! Spännande dag idag för startade min första arbetsdag idag! Kommer som sagt jobba med Europa-projeketet NoCry2. Tyvärr kan jag inte avslöja något eftersom det hela är sekretessbelagt! Men kan avslöja att det är och kommer bli superduper kul! :D Tog mitt första jobb-pass nu, och avslutar ikväll med mitt sista efter min dagliga motion på gymmet! :)
 
min jobb-bok! :)

AMAZIIIING!

 
ÅHHHH JAG BARA MÅSTE HA DEN HÄR KAMERAN! De här recentionerna är grymt bra! Killen har koll! Denna kamera D700 kostar cirka 23.000 att köpa löst (då den fanns på marknaden) men begagnad vad jag har hittat runt 12.000, men man bör vara medveten om risken som finns att man kan bli lurad då man köper på blocket etc. Jag bara måste ha den här, så jag har börjat med en kamera-fond! Nu jävlar ska jag spara pengar! :D
 
 
 
 

Tattoo?

Blev lite sugen på att tattuera mig så blev en ink-tattoo av min eyeliner! hehe! Inspiration utav  Sara Fabel! helt otrolig konstnär! :)
 
jag är så cool

Sample!

Här får ni ett litet smakprov jag satt och kluddade ihop :D! Har ikväll suttit och valt ut bilderna och imorgon skickar jag iväg dem! Hoppas de väljer de bilderna jag gillade mest! ;D
 

Boudoir

Åh det är så kul att fotografera boudoir! Vill ha egna modeller snart men lär mig fortfarande, men snart så! Lördagens plåtning gick väldigt bra. Det blev organiserat bra. Har inte sett bilderna på datorn än men som jag kan se på kameran är jag nöjd. I igår har jag varit tillsammas med Alex i 5 månader, helt otroligt var tiden går fort! Älskar honom så mycket :) helt underbar!
 
 
 
 

Uppe med tuppen!

Godmorgon! Idag känns det mer vettigt att få säga det! Klockan är vid 9 tiden och jag är sjuuukt nervös inför dagen plåtning! Vädret är ju fantasktiskt! Kunde inte bli så mycket bättre! All utrustning är på plats! Jadu! Idag händer det! Vi får hoppas på att alla är samarbetsvilliga!  Känns som att det kommer bli en lång dag!
 
I Min kameraväska har jag dessa saker!
 1. filt
 2. systemkamera D5100 
 3. systemkamera D60
 4. laddare
 5. reflexskärmar
 6. minneskort
 7. stativ
 8. stege
 9. flearskydd
 10. lakarn
 11. stölvar
 12. turlistor
 13. sax
 14. gultejp
 15. filmrullar (plats som jag här på den inbyggda blixen iaf vi måste vara inomhus
 16. skarvsladd
 17. mätstock
 18. post it lapp
Detta vad som krävs för en gruppfoto-plåtning tycker jag! :)
 
Kameraväskan och alltiallo väskan PLUS stativet 
 
tänkte visa er vädret men solen är för stark så bästa bild jag fick med cam-kameran! 

Godmorning!

VET klockan är typ halv 3! Vaknade vid kvart i 2 tror jag...måste nog vända tillbaka dygnet! Ikväll blir det workout armar med Emma! Sedan ska jag vara PT åt min syster :) Skoj skoj! Avslutar väl kvällen med en film, Horton Hears A Who tror jag det blir! :>
 
 
kaaaaaatiie!

Det känns fantastiskt!

Helt otroligt! Vilken skillnad av att sitta vid datorn nu! sitter mycket skönare och skärmen är ju guddomlig! Men mitt rum är kaos! Kartonger överallt så blir till att snygga till innan man lägger sig! Det är ju som sagt tonvis med grejer över hela sängen! Vart även ett besök på TNC och det blev 1 kg whey 100 protein plus en shaker. Det har varit en fullspäckad dag i sundsvall och kom inte på gymmet först vid halv 10! Blev ett intensivt 1 timme axlar! Fick faktiskt bra kontakt och till försök att få en bra bild med min üder telefon vart ju sådär xD
 

27 tum är min älskling på! ska spela och ha massa filmmaraton på den!! :)))
 

Vart ett nytt linne (nike såklart) och en ny sportbh :) de sitter helt perfekt! 
 
relativ blaskig smak men helt okej! (Jordgubb)
 
 

ÖVERLYCKLING

Tja! Idag var det ju tänkt att jag skulle på information om att starta eget på AF...jag försov mig...SÅ DET BLIR SUNDSVALL/BRISTA ISTÄLLET! Just nu sitter jag som golem vid datorn och det måste ändras på! en ny datastol! 
OCH fick nyss ett sms av webhallen och jag kan hämta ut min dataskärm ikväll! :D:D
 
 
 
haha jag lätt vid datastolen!

Hejhå!

Här står man i, suttit med personligabrevet hela dagen! Är faktiskt väldigt nöjd! Kluddade ihop ett cv med mina meriter på och jobb jag gjort under åren. Blev bra! Nu är det bara att sprida mitt cv LIKE A VIRUS! hahaa
 
 

cv skrivande!

Hoj här sitt man mitt i natta! Nu har jag suttit hela dagen med att skriva mitt CV! Det är inte klart men ni kommer att få se hur själva designen ser ut! Även suttit vid impericon! Ska beställa hem lite kläder framöver med alexander. Diggar den här jättemycket men ska iallafall ha ett par whitechapel hotpants som jag ska ha och gymma ben i!
 
 
 
 
 
 
Det här skrev jag på min facebook logg ikväll: 
 
efter ett tag då man suttit liiiiiiite för länge vid skrivbordet kan det sluta med att man skriver nått sånt här i CV:et...

Nu är jag fullt redo att ta mig ut på slagfältet med öppna armar COME AT ME BRO
 
 
 
 

Bra Söndag

Idag var veckans sista träningspass! Körde ett benpass, höll nästan på spy men tror det var lite för att jag är lite förkyld. Kollat runt på lite arbeten och hittade ett väldigt intressant så ska skriva CV imorgon och lämna det personligen till dem! Tror man får lite bättre status då de har träffat en. Klickade även hem en 27 tum dataskärm ikväll! Sjukt nöjd och längtar som en GUD tills jag får hämta ut den! Älsklingen ligger i och det har gett resultat! Duktig kille man har :)
 
 

Never settle

Här kommer lite tränings resultat!