Nu blev det kvällen!

Sitter nu med laptopen i knäet och har precis smackat i mig keso och en ripped fuck banana!! Sjukt gott är det...Ikväll blev det ett axelpass följt utav ett Quadspass! :) Mitt quadspass var riktigt skönt och jag fick bra med pump!! 
 
Började med Benpressen
50kg-20reps
100kg-20reps
150kg-20reps och fail med 5 tighta reps!
Sista blev max och då hamnade jag på 170kg, så mitt nya PB i benpressen då! :) Blev faliure på 10-15 reps..minns inte för var så jävla fokuserad!
Efter blev det Hacksquats i maskin då jag slutade på 80kg sista set. Muuhh 
Nu var jag bajs trött och mina ben ba NEEEEJ...men jag ba JOO nu kör vi benspark!! Körde 40kg 4 set med drop på sista då jag kör 4 snabba och 4 "hålla uppe"....det är en riktig pain-killer att hålla vikten uppe!! FY SATAN! 
 
En relativt bra dag men trött efter allt jobbande också! Imorgon blir det upp tidigt!! Känns tufft då alex kommer ligga kvar och gosa sig i sängen medan jag ska upp och jobba -.- Börjar 8 men blir kort dag till halv 3 :> Yay!! 
 
Vem säger att nyttig mat är så tråkig? ;D INTE JAG IAF!!
 
Här ser vi Barbosa glad och kör på butt-blastern ;)
En "butt-blaster" borde vi införskaffa till gymmet! ;D borde själv införskaffa bentyngder, vet seriöst inte vad de kallas men iallafall så är det en tyngd man spänner fast runt vaden eller själva foten :) Många bikini och fitness tjejer i USA använder det :)
 

Bad Day

Nu stänger jag in mig på rummet. Jag. Mentalist. gotäcket och ba UUUURGH för denna kukdag...

Spring Time! WERA

Gokväll kära bloggläsare! Vad roligt att det är så många som kikar in här då och då! Välkommen säger jag!! Våren börjar närma sig och jag VILL ha en ny väska! Min som jag nu haft i typ 3 år tror jag, är fortfarande snygg, sliten dock och jaa, gjort sitt snart!! SÅ när Åhlens (där jag köpte mitt kap för 3 år sedan då) hade väsk-kampanj på TV blev jag så illa tvungen att kika in...det var rena dödsfällan! HUGALIGEN! Hittade ju såklart en vinnare! WERA heter den för bara sådär 1199kr (a) om jag hade varit pojken med guldbyxorna nu skulle jag lätt utan att tveka införskaffa mig den!
 
Den finns i två färger, vit och grå! Helt ärligt gillar jag bägge! 

 
 
 

Surfer Chic

Ohyes haha jag har nog varit allt! Men visste innerst inne att jag alltid varit en "surfer chic" eller vad de kallar "California Girl". Chilla på stranden med vinden i det solblekta håret och det sönder tvättade jeansen med en vit tröja...åh JA i sommar blir det en riktig sådär chillsommar! längtar så mycket ♥
 
 

GoKväll

Jaa då var det söndagnatt då! Lite sådär myslördag med massa godis och go fet maten! haha men klockan är över tolv så inge mer fuskmat nu! ;) Sista veckan nu jävlar! :D Fick även min lön igår! :) eller jaa alltså 22/2 x) Blev en liten summa för månaden som gått :( tråkigt...men mycket jobb to the week! Ledig bara tisdag så! :) Vill visa er något jag satsar på att köpa! :D Nya tights blir det eftersom jag har märkt att ett par till behövs, haha. SÖKT som en tvättbjörn efter kex och jag har äntligen hittat en favorit!! Stadium size 38 på ett par GRÅA SOC tights! ;) Sedan en långärmad tröja och självklart blir det en vit! Denna hittade jag på Gymgrossisten! :) fint fint!!
 
 

Skoterdag!

Skitmysig början på dagen man fick! Vaknade upp vid 1 och käkade lunch (K-special) GUD älskar dessa flingor :> Sedan åkte mor jag och far upp till Nipstugan som ligger en bra bit här ifrån jag bor :) Vädret kunde man inte klaga på idag alls! Vacker utsikt på toppen av berget! 
 
 

Heaven

I met you for some years ago. A bright girl, strong and always kept smiling when it was tuff. This breaks my heart to see you leave this early in your life. May you find peace were you are now Ellinore.♥

1 week left!

Så nu börjar dagarna ticka neråt mot sista veckan av min "deff". Den har involverat sunt ätande i 12 veckors tid! Helt fantastiskt! Det känns bra! Några dagar har jag fuskat med bla semla ;) Men det var det värt! Men detta betyder ju inte att jag slutar äta såhär! Jag faktiskt trivs väldigt bra :D Men ibland då mamma brer en polarbrödsmacka med salami på eller då alex gör varma mackor, och man känner lukten av smält ost och...jaa ni förstår..ibland så ;) Men nu taggar jag för fullt och kör på nu såhär sista veckan! På måndagen efter 12v så blir det en poseringsbild!! Eventuellt i bikini!! ;D SPÄNNANDE!! :D
 

Swiss!

Oj vad denna dag rullade förbi fort! :D Hann med mycket! Klev upp tidigt och nu är mitt rum SÅ FINT! städade det rejält! :D Ska ta itur med tvätten imorgon ;) Var iväg på gymmet idag också och körde axlar och quads! :) Nytt PB i knäböj! 80kgx5reps och sen blev det hela 150kg på benpressen!!!! JÄVLAR VAD MATIG MAN ÄR!! haha sedan åkte jag raka vägen till sötpruppen ronia och bakade tårta eftersom hennes lillsyrra fyller år imorgon, så grattis till henne!! :) plus mor hennes, men hon föredrog att räkna bakåt ;) Toppen dag helt enkelt! Bara ett avsnitt The Mentalist sen ska man slockna in! wopwop! :)
 

18 Feb

JOFLOOOJJJNG! Wihihi nyss ringt den andra arbetsgivaren, jag är så hemlighetsfull jag!! mohaha! Nämen känner henne sen tidigare och hon är superduber trevlig! På onsdag blir det alltså intervju kl:10, hihi spännande, det är andra som redan varit på intervju där förra veckan...ÅH vad jag skulle vilja ha det!!! HÅLL TUMMARNA FOKS!
 
 
Nu är det verkligen 1 år sedan vi träffades jag och alex. Helt otroligt vad tiden rullar fort!! Och är lika stenkär i honom   fortfarande...det är lite jobbigt ibland att vara så :( haha jag blir så "svag" nämen svårt att beskriva men ni förstår nog vad jag menar ;) kanske...ni har väl varit där ni med turtoduvor!! Men en sak jag lovat mig...jag sätter aldrig mina vänner i andra hand. Dem betyder så fruktansvärt mycket och det krävs inte mycket till att de försvinner! Det behövs inte mycket till att hålla kontakten vid liv heller... bara ett hej allt bra eller några mintuer på telefon kan göra vänskapen bortglömd till liv. Det finns så mycket sociala medier idag att hålla kontakt och utveckla sina nätverk med så det finns ingen ursäkt. Så håll hårt men tänk också...din kärlek är ju även din bästa vän...glöm inte det!♥
 

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIESTA!!!


Skype-fest!

Vi höjer glasen i skype!!! hahaha emelie is on her way! Ska fixa oss dricka här och sen blir det gladan! :)
 

Alla<3Dag

Awww Igår var det alla♥dag :)) Alla sprang runt som turtoduvor och spred kärlek!! Jaa hur firade jag min? Spenderade ungefär 4h på gymmet då jag precis själv gymmat och sedan följde med alex på gymmet...SEN gick jag å köpte SMÖR för vet ni vad!? Jag bakade chokladbollar! ^^ Åh de blev så fruktansvärt goda! Helst såhär dagen efter då de fått stått i kylen! :D
 
Imorgon är det vinterfesten och planen är utekväll med Emelie och kanske vår krigare Jennie som kääämpar med förkyldningen...även min näsa rinner som ett avlopp!!
 
 
 
 
 
 

Semla!

Åh jag lovade mig själv att avstå semlan idag, men ack det blev för frestande då de bjöds på jobbet och nu ikväll av mamsen! Dessa läckerheter GAH! Har även gått och blivit lite små förkyld -.-' skippade träningen idag så får se hur det är som imorgon! Snuva är helt OK att träna med men kände mig lite varm imorse så får se! 
 
 
Wops! Fettisdag!! Snart spricker byxorna av rätt anledning..muscles!! ;)
 
Åh jag tycker den här är så rolig! Gjorde en egen! Egentligen är det en munk ist för en semla ;)

First Work Day!

Yay! Jag klarade det faktiskt väldigt bra idag måste jag säga! Lite seg jämnfört med de andra men rutinerna kommer väl snart! Arbetsförmedligen ringd idag också! En annan arbetsgivare som var intresserad av mig för att komma på intervju! Snart kommer de kriga om mig, haha! Vart iallafall gymmet efteråt, rygg och mage! Mums det är så härligt!
Snart är det alla♥dag! Brukar inte riktigt vilja fira det eftersom det är extremt töntigt och ganska överdrivet! Tänker iallafall ta en fika med Emelie på stan sen...Okäjdå, lite romantisk! vara med alex och hitta på nått :) Tänk om jag kunde få honom att se en riktig romantiskfilm...som Meet Joe Black..DAMN its a good movie!
 
 
Hittade en gammalbild sen typ 2010!! GUUUD vad brun jag var :D En sommar på nordvik som sagt ;) Stekhålan nr:1
 
 

Working nine to five...

Imorgon gäller det! Jobb måndag till torsdag! Är STEN laddad till TUSEN! Lite nervös att jag ska försova mig eftersom jag börjar klockan 8 x) ! Igår var jag hos alex! ENORMT efterlängtad var han, 3 veckor sen vi sågs senast! Såg på The Hobbit och jaa, den var faktiskt bra :) Har även en extrem träningsvärk i bröstmusklerna som jag oftast inte får nått i xD och i The glutes! Körde järnet ur de igår! Imorgon börjar dieten igen, tog ett uppehåll i Harstad, eftersom det enda de serverade var mackor! haha! Så från och med imorgon är det 3 veckor kvar tills den är klar! :) Yay! 
 
Älsklingen och jag på balen! SÅ STILIGT!

Bild Bomb från Harstad!

Så har lagt in lite bilder ifrån Harstad! :) Jättekul resa! Dock var hemresan hemsk! haha skönt att vara tillbaka i sverige! Strax blir det middag, fläskfile! mums sen gymmet och köra bröst och baksidalår! Sen ÄNTLIGEN träffa alex! GUD 3 veckor sen vi sågs! Längtar efter honom exremt!!!! ♥

Full och glad sista kvällen i Norge!

ahhh klockan är 2:33 och jag har precis packat färdigt inför morgondagens hemresa! Gud vad skönt det ska bli att få komma hem! Jag är fuuuuull right now..hade en as kul sista kväll! Blev shots..drinkar etc och myyyyyyccket dans!! KUUUULL!!!! Nu måste jag sova för ska upp klockan 7! xD haha sedan äre buss till flyget och senare under dagen blire tax free!! Yaaay! :)) Byebye!!

Norge Workshop Dag 1

 
Går dagen var väldigt intressant och rolig!! Vi håller på att presentera fram vårt företag som vi nu under de här två dagarna gjort! Ikväll är det final då vi ska presentera iden för juryn! Spännande! Blir en tur på grottebadet! Sedan självklart gymmet, försov mig i morse så blev inget då! Nu återgå till work! Jobba jobba! Låt kreativiteten glöda!!
 
 
Ahhh hatar mac...ni får se bilden ej flippad...fattar inte hur man gör -.-
 
 

Ska du ha en klem!?

åh vad jag elskar norge ;) De pratar så roligt meeeen dyrt är det här! Lovade ju lägga upp bilder men har inte haft tid -.- Och nu blir det till att sova också så man kan komma upp tidigt och träna halv 7! Det blir ben och armar! :))

HALLÖÖÖJ!

Då sitter man nu på hotellrummet! Varit en jobbigt dag och är helt slut i huvudet! Ställt väckaren på 7 för att vara på gymmet då de öppnar 8!! Haha är så sugen på träna så det skriker inom mig!! Känner mig extremt onyttig också efter all choklad, muffins osv jag proppat i mig idag...det gåååår inte..har någon sån magknip nu! Blir inge mer gotta hahha pallar det inte! GASBOMB TYP! Imorgon kommer förhoppningsvis komma upp lite bilder runt workshopen osv! :) Seeya!
 
 
 
 

1 Dag kvar!

Åh nu är det bara en dag kvar tills resan till Harstad! Packat har jag gjort men klar är en helt annan femma, haha. Det blir flyg hela vägen, alltså midlanda->arlanda->Olso->Harstad! Får se om man hinner med lite på taxfree! :)
 
Mums! Längtar tills hotellfrukosten och allt!!

Mys hos syrran! <3

Precis kommit hem ifrån kvällsbjudning hos syrran! Åh är så avis vad fin lägenheten är...också är inte allt ens klart än!! Fatta vad snyggt när allt är klart!! Imorgon blir det gymmet med syrran att köra rygg, mage och cardio! Wihihi! Nä nu ska jag ta och teckna lite hade jag tänkt!! Får se vad det blir! :D

Middag hos Emelie!

Ska snart åka iväg till min sötis Emelie på middag! Spännande vad det blir för gott! Fixat i ordning mig lite..och jag har t.o.m. läppglans på mina läppar ;) aha extremt girly! Satt och lyssnade på lite musik på youtube och kom förbi denna underbara chilllåt...love it!
 
 
 

2 Veckor med Ricin!

Halluuuu! Idag har jag kurat med Ricin-oljan i typ 2 veckor och reslutatet ser ni nedan. Kan inte säga att jag ser så jättestor skillnad mellan bilderna. Det är extremt svårt att få in oljan på djupet, alltså ned till hårbotten! Så nu ska jag försöka spä ut den så att jag får verkligen ner den till hårbotten! Håret känns iallafall lite längre och friskare dessutom! :)
 

Harstad!

Åh nu är det bara några dagar kvar tills jag åker iväg på konferansemed NoCry igen!! Till Harstad, NORGE! Ska bli skit kul! :D Ska börja packa väskan lite så jag är lite klar ;) Pratade även med min norska kompis Marita om eventuellt tillgång till gym under veckan...och självklart! Gratis med! :) Vi kommer bo på Rica Hotell från 5-8 feb! :) Med workshops och olika föreläsningar! Hihihi! :D LÄNGTAR..och btw, älskar mitt jobb ;)!
 
 
 

Coooooooooooooooooooooooooooooooooookiiiiies

 
Okej...det gick inte.. mamma bakade för faan en kramforskaka, kärleksmums, snoddas jaa vad faan de heter!!!! 3 stycken...Jag åt 3 stycken....why D: hahaha frestelsen var för stor.. I shall not do this anymore my master...NEVER EVER!!! I have failed...