What a daaay :))

Så idag var jag på intervju! Det gick bra så hoppas arbetsgivaren tyckte desamma! ^^ Efter det var det raka vägen upp på gymmet då jag körde på triceps och biceps Å lite underarmar! Härligt pass men tror jag måste fokusera på tricepsen mer! Känns som att jag inte riktigt är där typ! Såhär på kvällskvisten är jag extremt lättroad! Det kan gå överstyr! Men då jag står och flexar framför spegel ba...humm..kanske ska ta några posebilder! Så här på webcameran också något motiverande till...jag tänker ba I HAVE THE POWER! yes...jag här igång den..swiss gapskrattar för det låter så jävla töntigt med det han säger! men helt ärligt..jävulst mäktig karl! 
 
 
 

Ture.


MEN WAZZZ UPPPPPPP!?!?!

Oh lord! Hellu darlings! The master has used its power to crushes all the evil ones on this planet! May it be holey...Så jag kände för ett tal (tänk er den där meningen med POWAAAR! okej jag suger verkligen på att förklara! DET jag vill ha sagt är att jag krossade glutes och axlar idag med Jennie!! Butt butt butt!!! Som vanligt mycket superset med axlarna eftersom då bränner det som bäst ;) Gjorde mig fin idag för var till arbetsförmedligen en vecka tidig :))))))))))))))))))))))))))) sådär as happy jag blev dååårå!! Hade inte ens behövt åka in mitt på dagen! Hatar att träna då! Ingen motivation alls! 
ara
 

Sundsvall!

Så i fredags vad jag till sundsvall och det blev en trip på birsta! Självklart blev det in på intersport och handla sportartiklar! Jag införskaffade mig en till sportbh utav märket "stay in place". De är gudomliga! Blev även ett träningslinne ifrån Casall! :D Och jaa...jag föll lite för att den var rosa! hehe måste ju vara lite färgklick på mig!!!
 
t
 
 

Godkväll!

So I shall show you my creation!!! Visst äre det så det stavas..skapelse...hm, orkar verkligen inte slå upp det -.- Här är iallafall något som jag jobbat på! Sjukt jobbig var den, detaljer detaljer..håret och skuggorna på det! Men jag tycker jag lyckades. Dock kanske jag bör finslipa den lite..iallafall innan jag rammar in den och sätter upp den!! Helt klart! Men här har ni resultatet OCH progressen! Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SO HAPPY RIGHT NOW!

AAAAMMMMYYGOOOOOD! hahhaa, gick igenom min mail precis och swiss...ser jag ett mail med namnet "intervju" jag ba: wait wtf!?? Öppnar det och swiss en tjänst jag faktiskt inte sökt till vill ha mig på en arbetsintervju! :D Spännande!! Så imorgon ska jag skicka iväg CV och personligtbrev!! Intervjun är på onsdag till veckan! Spännande :DDDDDD
 
 
 

Torsdag!

Åh såg den här cocktail-klänningen idag på Zalando! Dog! Så himla fin! Haha vill köpa den men känns som prion är det inte...den var väldigt vacker men...aja! Låter pengarna gå till bensinen så jag kan ta mig iväg på gymmet! Muurp...känns som jag har tusen muskel-knutar fulla ryggen längs med ryggraden och skulderbladen...tror alex får ta och ge mig en omgång massage! ;)
 
Nu ska jag koppla av till en avsnitt....jaa ni vet...mentalist ;) Det gick nyss ett på tv så åh blev så sugen att se ett till!
 
 

Where did you go?

So all these years have gone by...looking trough my blog..and I kind of liked the way it was...how..I was... born to the ocen...seeing picture from years from now may me realize...I can't loose what I was..I'll always be that long girl with beach blondehair...So thats how its going to be...I almost lost myself..but I'm back! 
 
 
Am growing it motherfucka back!!

Mentalist!

Nöjd som jag alltid är då jag får se på The Mentalist...nu har jag även funnit orken att ladda hem den så andra avsnittet idag och tredje! ÅH ÄLSKAR DET!! Också har jag min hårkur i håret medans :D Två saker gjord på samma gång! Fantastic and fabulous!
 
 
 

Mysiga kärleksfulla låtar!!

Hörde dem här tre låtarna på P3 igår då jag körde hem ifrån gymmet! Riktigt bra var dem!
 

Nike Pro

Yes nu har de äntligen blivit rätt! Beställde förut L i dessa hotpants men vart för stort och dem här sitter perfekt (M)! Körde med dem idag, PERFEKTA! Fick även mail idag och premilinärt åker jag till Harstad i Norge i början på Feb med Nocry! :) Spännande!
 
 

Winter

Muuuuuuu! Idag har det varit seeegt..längtar tills jag ska iväg på gymmet..mörda axlar och glutes, mycket teknik idag och fokusering på högnivå! Mössan på mina egopix är köpt på Fjällräven och är gudomligt skön...dock är det mammas haha! 
 
 
 
 

Härliga Måndag!

Skön dag det varit!! Klev upp tidigt och for in till Kramfors! Vart ett besök och lämnade CV sedan träffa Emma! Åh vad roligt det var att se henne igen! Vi körde ett ryggpass, mage och cardio! Härligt! :D Ska hitta på något mer i veckan också! Sedan for vi in på Life och jag har äntligen naturligt jordnötssmör och köpte en Celsius som jag ska smaka på imorgon! :D Puss Puss!!
 
 

Åh!

Krutet är hemmaaaaaa! :D Min kompis Emma tjernlund är äntligen hemma efter 2 månaders jobb i Sälen! En vecka sen lämnar hon en igen! SAD PANDA! Får se vad vi ska hitta på! :D
 
Ahhh mina händer luktar kaffe! Precis satt igång en panna för det blev över kladdkaka igår då alex var här! Kan ju inte bara lämna den stackars biten som är kvar ;) Bryter då mitt löfte med två ätardagar denna vecka! Söndagen är ganska svår att hålla tbxs! 
 
Postar lite mysiga tumblr bilder för ögats skull :)!
 

Its good for you!

 
 

Fredagskväll

En fredagskväll som denna njuter jag av MrSuicideSheep...gaah otroligt sköna låtar :)
 
Här är deras channel!!
 
http://www.youtube.com/user/MrSuicideSheep?feature=watch
 
 
 

ÖVERLYCKLIG!

ÅÅÅH Idag vart det vägning! haha Ställde mig på vågen och swiss! GUD jag väger 68.5 kg!! Har inte vägt så lite på väldigt länge :'D Helt otroligt! När jag startade vägde jag runt 75 kg så det ser ljust ut! Idag är det 7:e veckan! Bara 5 veckor kvar till "målet". Spännande :D
 
 
Nu har jag fått hem den! Dags att prova ikväll! :D
Haha till helgen blire att frossa! :>
 

Personligtbrev* Done!

 
Jaa såhär vart det efter några timmars pysslande! Har vänt och vridigt på hela kalaset men tillsist tror jag att jag fick till det! Hoppas bara arbetsgivaren imorgon blir intresserad! ^^

Onsdag

God dag idag! mohahha! Sitter här vid datorn och avnjuter en kopp fullkornsvälling! Känner mig som en bäbis, men åh vad gott det är! Sitter även med Indesign, japp äntligen fått hem rätt version och denna gång portable! Så pysslar med mitt CV lite grann. Förhoppningsvis är man klar idag för imorgon är det jobbsökande!
 
 

The glutes has been squeezed!

Jajamen! Idag fick jag iväg syrran på ett glutes-pass! Känns att man gav 100%... som vanligt då! Mitt axelpass var också rejält grymt! Supersetar mycket, gillar då det pumpas till max! Over and out!
 

BlackMilk

Åh är så sugen att beställa hem den här body-klänningen :> Tänk vad snyggt till sommaren!!
 

~

 

Good morning sunshine


Glutes med Amanda Latona!

Ahhhhh herregud vilken träningsvärk jag har i the glutes!! Tackar och bockar för otroliga workout tips från IFBB BIKINI PRO Amanda Latona! Hennes glute-workout är helt otroliga och ja, det gav enorma resultat! En annan sak jag gjorde idag var när jag gör cardio har jag alltid ett högt löpband! Kör intervaller och när jag går (5km/h) så squeezar jag glutes för varje steg jag tar! As härligt! Man svettas som en gud! Gör även squats imellan oxå för att få ut det mesta av träningen!! Man ska ge 100 eller inget! ;)
 

Korthår? Letar ni efter ett mirakel?

Alltså nu har jag googlat runt bra mycket och jag ser inget negativt. Ett botemedel har kommit för oss som inte orkar vänta på långt hår! Och nej det är inte hårförlängning! Ricinolja!! Jag har sett magiska bilder! Helt otroligt vad deras hår har vuxit på bara 2 veckor!!! Nu ska jag raka vägen till Life imorgon och införskaffa mig en flaska!! Long hair again...here I come!!
 
 
AHHHHH

Progress 1 sep - 8 jan

Wow vad tiden gått fort...Jag har nu dietat i nästan 6 veckors tid. Och yes...det  syns faktiskt en del!!! Jag har nu 6 veckor kvar av min diet...dock har jag ändrat dieten lite så jag inte tappar muskelmassa oxå..bara fettet som ska bort och få fram musklerna. Ökar då intaget av kolhydrater lite! Här är iallafall min progressbild! Som därefter följs av en bild på min mage och en på benen! Keep on workout!!
 
 
 

Nike Pro

Yeeees! Finally! Nu är mina gobitar påväg! Äntligen ska jag få träna i hotpants! Eftersom dessa tilltalade mig mest, och är en av världens mest använda byxa inom fitness...what I can see..så Nää jag ska fan också ha en par! Så nu är 2 st påväg till mig! Hoppas jag får de innan fredag så jag får testa det på benpasset! :D
 
 

Bikini

Ahhh klev upp tolv idag! Sent som vanligt, ställde väckaren på 9 men inte vaknade man. Har ingen helgdag uppfattning alls, utan jag lever i min vardag. Allt står liksom stilla men det är bara att vänta tills morgondagen då jag äntligen kan ringa arbetsförmedligen! I am tired of waitning! Det enda som håller mig igång är gymmet, tack och lov för det!
 
At the moment sitter jag och klickar på lite bikinis, så sugen att införskaffa mig en. Dock är det väl inte prio number one. Funderar också på att göra min egen! Röd ska den iallafall vara!
 

Mermaid

Nattens underhållning!! Kände mig för lite tattoo tecknande! Såhär blev resultatet, finns även en referensbild!! Försökte få fram en större men den här storleken har jag utgått från...pixligt som faaan -.- hatar då man hittar en as fin bild man vill teckna oxå är den typ AS LITEN! så då man ska jobba med detaljerna får man gissa sig fram XD Btw så är storleken på pappret A3 :) Kunde lagt ner lite mer tid på håret men jag orkar inte nu zx)
 
 
 
BTW kommer strax upp stepbystep bilder! :))
 
 
 
 
 

Music

 

Feel strong!!!


Back on track

Efter en veckas typ vila ifrån dieten då jag fått njuit av lite julkakor och julgodis, plus lite nyårsfirande är jag äntligen tillbaka på dieten igen. Många skulle nog säga, åh nej inge mer kakor, katastrof! men som jag ser det är det som en lättnad! Mår så sjukt mycket bättre utav att äta som jag gjort de senaste 5 veckorna. Nu återstår 9 veckors hårdträning samt sundmat! Kommer som sagt fortsätta med att äta sunt men måttligt av det!
 
Var lite kaos på gymmet igår! Förvånar mig inte då folk har nyårslöfte de måste uppfylla. Tråkigt nog kommer de döav efter nån månad. Jag har faktiskt inget, kanske att jag skulle behöva få mer jobb! 
 

No more sweets for you young man!
 

2013

Then a year has gone by. I get more and more suprised for all the years that goes by. This one had been one of the most eventful year of them all...I fell in love...very deep in love.Sometimes I cry a bit, just because I am so happy to have a man that care so much for me. We havnt been together that long but of what I can see, and feel this is ture love. The smile you give me sometime just make me warm inside and when I wake up next to you, oh lord it is like a dream everytime, how we cuddle together in the sheets when our hair stands up right in the air, and the funny thing...we dont care, just laugh. I want this forever. And I know deep down in my heart that this is it...I want to be with my love for an eternity.