Nu är älsk oxå stor!

I helgen blev det till att fira killen min som fyllde 20!! Aw stor han blivit!!! Blev Laxfestivalen i Sollefteå å massvis med tårta dagen efter! Supppppeeeer gött! Nu i helgen ska jag äntligen få ge alex presenten! :] Wihihi!
 
Alex syrra kan göra smörgårdstårtor!! Åh vad mumsig den var! perfekt på bakisdagen!
syrran bjöd på mjukglassi lördags (3 st stora för 50kr!!!!!)! Största jag ätit :D
Älskar att ha mina rapunzel-clips i! ^^ <3
 

Wedding

Som sagt var jag för lite 2 veckor sedan och fotade bröllop! Här kommer några klara redigerade bilder :)!
 
 
 
 
 

Erm heeej!

haha hallå! Asså gud jag har haft så mycket att göra så bloggen har kommit åt sidan...sorry </3! Men lovar att ni ska få mer nu :) Haft fullt upp med bröllopet och nu i veckan har jag varit ute i stugan och fixat tills imorgon! För då blir det fest! Träffa lite folk å ha kul med alkohol! Woppwopp! Sedan jobbar jag ju heltid och det är som sagt välidigt krävande x) 7-16 mån till fredag! och fick veta igår att jag har heltid ända tills Jul! :D Hur kul är inte det!? Så nu är man lättad och kan börja ha kul! :D LOVE LOVE LOVE!
 
 

Snart 1 vecka gjord!

Jaa, jobbet rullar på :D Jobbar som sagt i chokladdoppen och doppar tunnbröd i choklad! Mums! Det är verkligen supergott! Favoritsmaken är lakris faktiskt :) Mint är det vi kört på med nu i veckan! Får lite grann av en Willy Wonka känsla då chokladen rinner som floder! coolt :) 
 
Nu är det lite nedräkning inför helgens bravader! Hihihi! Lite nervös börjar jag bli men antar att det blir "go with the flow" :) 
 
Igår påbörjade jag mitt nya träningsschema...eftersom jag jobbar ett 7-4 jobb mån-fre så reser jag ganska mycket och att då kör dubbla resor är ingen vidare ekonomi direkt! Så nu har jag fått lite hjälp av alex och skrapat ihop 3 dagar med hela kroppens muskler involverade! Första dagen var igår och det gick skitbra! Bra pump i alla övningar! Plus att det var roligt! Idag blir det rygg, biceps och egentligen baksida axlar men som dum jag var så körde jag det igår (tänkte inte på det) xD så blir vader istället! :)
 
 
 

Första dagen på jobbet

Wohooo! Gud vilken bra dag det varit! Jag har verkligen trevliga arbetskamrater på Mjällomfabriken! Åh vad skojs det var idag! Fick lära mig paketering av runda tunnbröd hela dagen lång! Avslutade med 3 h paketering utav fyrkantigt bröd..vi gjorde 130 lådor typ! och i varje var det 100st!! Tycker om arbetsplatsen enormt! Och att få känna doften av nybakt bröd! Mums! Nästa vecka ska jag skola in mig på chokladdoppen! ;) det ska bli spännande! huaa jag som ÄLSKAR CHOKLAD hur ska min diet klara av detta!! haha
 
 

Sova tidigt!

Ikväll blir det att försöka komma i säng innan 12! Det blir nämligen upp kl 5 imorgon! Work from halv 7 till 16:00! Första arbetsdagen så vill vara så mycket utvilad som möjligt! Lite kvällskäk blir det min ugnsbakade musli! Supergod är den! ^^ Lite lättfil till det så somnar man bra till ett episod av the mentalist!
 
 

FINITO!

YES ÄNTLIGEN!
 
Nu är förhandligarma klara och allt strul är upplöst! Från och med imorgon har jag heltid på provanställning i 3 veckor! Och om jag gör bra ifrån mig får jag jobb enda fram till jul där :'D! Jobbet är på Mjällomsfabriken i Ullånger och det blir till att jobba halv7 till 4 varje dag och sedan får man sluta tidigare på fredagar :D jag är så sjukt glaaaaad! Hoppar jag glädje! :D 
 

Tammerbokalen i helgen!

I helgen är det tammer och man blir bra taggad att kanske någon dag börja tävla men inte än, för lite erfarenhet :) Idag blir det quads träning, ska verkligen mörda skiten ur dem! Kanske cardio på cykeln ;) Får se hur utpumpad man är! Blir iallafall att ladda upp med lite kolhydrater idag så man orkar! :) Har en mega träningsvärk i bröstet och tricepsen sen går dagens! Känns skönt att komma igång med chestday! Jag hatar faktiskt att köra just bröst för det är så extremt tråkigt haha, och även armar..bästa är benpassen och axlarna! 
 
Bild sen i måndags då syrran och jag dödade rygg! Är lite bullkig nu men försöker så gott jag kan med dieten igen :) snart 2 veckor gjorda!
 
 
 
 
 

Well ist it great!

Så min dag har varit relativt jobbig pga ett kanske nytt jobb etc, det är visseligen väldigt bra men lite komplicationer! Hoppas problemet löser sig! Alex sitter och håller tummarna för mig! Vilken karl! 
Iallafall har jag surfat runt på Nelly.se i turen att hitta en klänning som jag ska ha på bröllop om 2 veckor! Yes! Det är en släktning till mig som äntligen ska gifta sig! Och jag har äran att fotografera henne och hennes blivande man! Är väldigt nervös men hoppas det går vägen! Anyway så hittade jag den perfekta klänningen! Den är lång baktill så jag monar inte rumpan för alla och kort framtill så då jag står på knä och plåtar får jag inte grönska på klänningen! DING DING DING! Blev ju sedan så fruktansvärt kära i bh och bikini underdelen som jag postade i tidigare inlägg..så jag köpte dem med! Det blev en klumpsumma på 568 kr och jag ba: hmmm rabattkod? snokade runt och lyckades hitta 100kr i rabatt! haha hur lyckas jag!? så blev ju bara 468kr :D Jag är sjukt nöjd! Bästa köp hittills ;)
 
Wihihi summerdress! :) Denna kommer bli mycket användbar! :D