Söndag kväll

Så nu har yttligare en vecka gått av ens liv! Gotta go Wohoo! Hemma efter ett jobbpass och mina ben är tjötta som satan. Nu blire det vila...eller? Har lite grann på g men antar att man inte riktigt kan släppa "bomben" än. Vet nog säkert imorgon! 
 
 

Smile

well I sure need one or two!
 

Åh nej!

Försöker motstå men FUCK hatar rea! Speciellt då det bara går att klicka hem varan...så enkelt..klick! NOOOO haha. Har ju snubblat in på Nelly.se och de har MASSVIS med rea nu! Hate Hate Hate! "råkade" klicka in på underkläder...bara för att jag älskar underkläder liksom så tänkte jag bara titta lite...bara en liiiiten smygtitt. Jag föll ju pladask för den här som bara koster 100kr :o Alltid velat haft en sådan bh! Sedan hittade jag ett par bikinitrosor på den fantastiska rean med! Så nu står jag här som i en typ av vägkorsning. Ska jag köpa eller spara pengar? Dock får jag lön snart så why not? Gåter pölar här men FUCK måste motstå! 
 
hur snygg är inte denna överdel??!! 
 
 
 

BACK AT THE GYM!

Åh tack gode gud vad skönt det var att träna! :D Efter att fått stått ut i över en vecka att inte fått träna pga sjukdom så är känslan obeskrivlig! Jag börjar ju känna mig fet också så idag är det min första diet dag! Känns skönt att börja få ordning på maten igen..varit alldeles för mycket kakor, bullar, grillat etc nu ;) Det blev idag rygg och sen mage och avslutade med 20min cardio! Skönt! :) Nu ska jag käka keso å banan och en kasindryck! 
 
Mustash svett! DEN NI! 
 
gjorde mina naglar idag också! Så skööööönt med snygga naglar igen! 
 
 
 

Midsommar helgen!

Myspys det varit hela helgen! Blev gomat på midsommarafton hemma med familjen, tårta och skärdgårdsdoktorn! Kunde inte blivit bättre! På lördagen åkte Alex och jag iväg till Joels stuga! Blev grillat, sill, smörgåstårta och groggar! My gjorde även en supergod shot! "Våffla" kallas den med likör 43 blåbärssoppa och grädde på toppen! Supergod!! Badade tunna och åkte jockes racer båt! Wiiiiii! En perfekt midsommar helg! :) 
 
Stekar bilden My tog på mig och Alex! Naww hålla handen! ♥
 
 
 

At home at last!

Äntligen hemma i sverige! Konstig känsla då man klev ur planet på arlanda "åh vad varmt" det brukar ju oftast vara "burrr kalla sverige"så det var en aning skönt att bli välkomnad med värme denna gång! Störtade ju i koma 2 dagar med säkert 39 graders feber, hosta och snuva när vi var i Island! Lagomt mindre kul var det! Blev mycket shoppning som tur var och valutan där var helt fucked up! haha betalade en glass för 400 isk kronor xD man tog bort en 0 och delade summan i 2 typ så ungefär 23 kr för en mjukglass på stan! haha Fett werid iaf då de ba "400kr" skrattade lite inombords. Blev som sagt inte mycket bilder på resan! Men här är lite grann av de jag köpt och lite Island bilder!
 
Också blev det 3 par trosor från VS! ^^ Äntligen!
Sjal från Island!
lite smått å gott på taxfreen! 
Light Boost!! Den finns på Island men inte I sverige xD haha Highlighter penna :)
 
Strumphållare! Mitt favorit underklädesmärke Ella M! <3
 
 

Midsummer Girl

Så det blev en snabb plåtning på syster min som tyvärr firade sin midsommarafton på jobbet!! :( Men skitsamma! hon är ju vacker som en pärla!!
 
 

3 dagar kvar till äventyret Island!

Wow! Bara 3 dagar kvar tills jag sticker iväg till Island med Nocry2! Precis packat färdigt väskan min...tror jag! haha, kommer nog fylla på tills söndagen ;) Ska bli 3 sjuka dagar och att äntligen igen få träffa mina mates från de andra gatheringarna men även nya ansikten! Wow säger jag!
 
Det är alltså söndag-torsdag jag kommer vara gone gone gone! Så man måste ju försöka träna muskelträning i någon slags from så denna exetube ska hålla mig lite i from under veckan..hehe ;) Bra redskap! Väldigt poppis bland bodybuilder som ska ha lite extra pump innan de träder fram på scenen! :) wopwop!
 
 
 
 
 

Studenten!

En vecka sedan min muskelkvinna tog studenten! Titta vad söt hon är med hatt på huvudet! Glad efter att äntligen få jobba på kvantum på heltid ;) hehe Idag vaknade man upp med axel liggandes mot mina ben..tjött katt! Pussade farväl till älsklingen som skulle iväg på jobbet! Själv stack man iväg sen på en quads pass med syrran! Imorgon ska vi upp med tuppen och köra en pass kl 7 xD haha sjuka men blir sen en trip till Birsta och sen jobb på Kustladan! Danskvällar är så sjukt roliga att jobba! :D
 
 

Att få paket hem i lådan är ju bäst!

Wihihi! Nu har min mishka keps kommit! Så himla överlycklig för den passade ju perfekt och fasiken så snygg den var ;) Haft möte idag med mitt Nocry2 team och imorgon dukar vi upp för lunch för våra entreprenörer och företagare! Yay! Ska pysa snart iväg för att döda axlar med syrran :D Ska ju bli sjukt niiiice!
 
 

I gave up!

haha, nää urtråkigt det var att driva min fitness-blogg på tumblr! Så nu blir det inget sådant! :) Ni får helt enkelt nöja er att hålla er till min blogg här!
 
Anyway! Igår var jag på gymmet och det blev quads och triceps! Så träningsvärken är då bra idag! Idag vilar jag och Imorgon är det baksida lår och biceps som gäller! :) 
 

ISLAND!

waaz up home dogs! Sitter med laptopen i knäet i sängen och bara mår efter all gomat man vräkt i sig idag! Följde med grabben min till Näsåker och nu är han som gått som färdig gaddad inför sommaren! Blir så sugen att skaffa mig en! Vet inte vad! helst skulle jag vilja göra den själv men lite svårt då man inte kan gadda ;) Måste även börja teckna igen...vet inte heller vad, ska fluma mig runt på tumblr och se om man hittar något roligt att teckna av :) Fick även veta idag att biljetterna är bokade till Islands resan jag ska med mitt jobb (nocry). Ska bli SKITKUL och AS SPÄNNANDE! Så om en vecka 16:e pyser man till vulkaner och ponnysar ;)
 
 

Oh no you didnt..Oh yes I did ;)

Hoppar av glädje att äntligen efter några dagars sök hittar jag en ny keps! :D Denna gång blir det en snapback från Hollywood.se Färgerna och allt! Mums! Skippade workout pass idag så blir till att kötta 2 pass imorgon istället! :)
Morgondagen ser så ut att det blir upp tidigt! Kanske drar ett pass innan jag börjar jobba, sedan under dagen är det studenten så ska väl ner och kika! Sedan ska man väl hitta på något framåt kvällen med vännerna! :)
 
 
Man lyckades ju lämna ett fotspår efter sig på ådalsskolan ;)

eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

BLÄ för detta underbara väder! :) Regn och mulet! det är så det ska vara! Ska snart klämma in mig i bilen och fara till kramfors för möte med Nocry Team Kramfors! Yaya! Lite planering etc och vi får se hur långt vi kommer! Sedan har faktiskt min kära vän enja pallrat sig upp till norrland igen! Så det blir fixa lite krubb sen fyllebrännbollen! wopwop! Men blir en tidigkväll eftersom backworkout står på schemat! ;) 
 

Homemade Sushi!

Wiiihii! Jag blev så sugen på sushi idag så vi åkte till coop jag och syrran, köpte mig ett sushi kit med bambu-matta pinnar,ris och sjögräs! The Base ready! Blev som fyllning gurka, avokado,majonäs och seasticks! :) Det smakade och konsistensen var precis som restaurang :D Känner mig oerhört stolt! Nästa gång ska jag testa Spicy tuna! Får se om jag lyckas hitta något recept på själva spicy röran! Mumma :D
 

Ahhh mina ben!!

Så idag var det första riktiga jobbdagen! Det var Dans idag på kustladan och det kom över 300pers!! Kan säga att då det var pause fick vi nonstop i 30 minter servera kaffe macka etc öl..jaa jag fick t.o.m göra kaffe carlsson xD för jag var den enda av bemanningen som kunde! xD DAMN och jägershots, ginotonic..yeah fulla var nog alla ;) men Åh vilken härlig atmosfär! :D Nu ska jag gå och göra chokladbollar och mumsa i mig! Är så sjukt ledsen för mitt framdäck exploderade idag så måste köpa 4 nya däck till min bil...det svider som faan :( men men! Nu blire inga jävla lågprofilsdäck! Fram med traktordäcken!